Vælg en side

Jeg er rigtig glad for at være en del af B.93.

Vi præsenterer en af klubbens mange talenter, nemlig Rexhep Sezallari, der født 1. maj 2005. Han er 16 år gammel og spiller i  midterforsvaret og på 6’er positionen. Rexhep fortæller, at han kommer fra en kernefamilie som består af en mor, en far, to brødre og en søster. Vores “udsendte” medarbejder Hans Duelund, som tydeligvis har en god fornemmelse omkring hvad der sker blandt vores bedste u-spillere, gav redaktionen tippet om Rexhep,

Grunden til jeg er i B.93
Jeg er rigtig glad for at være en del af B.93. Det sammenhold der i de hold jeg har spillet med igennem årene og fællesskabet både på og udenfor banen. Det høje niveau der er til hver træning og kamp, og den positive energi der kommer fra både træner og mine medspiller er noget helt specielt.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det jeg holder mest af i klubben er nok sammenholdet og fællesskabet. Jeg kan personligt aldrig få nok af gutterne og trænerne efter en træning eller kamp. Man ser os altid smilende, men samtidig hårdt arbejdende.

Min største oplevelse i B.93 regi
Jeg har været på forskellige ture sammen med holdet, både i udlandet men også her i Danmark som har været rigtige fede og nogle jeg kan se tilbage på. Men min største oplevelse må nok har været mit første mål for klubben.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg er en fysisk stærk spiller
2 … Jeg er modig
3 … Jeg er stærk mentalt
4 … Jeg er konkurrencemenneske
5 … Jeg tænker altid langsigtet.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.