Vælg en side

Jeg er glad for at komme i klubben.

Den udvalgte til 93’eren i denne uge, er en af klubbens mest målfarlige angribere.

Rebeka har i 2023/34 sæsonen inklusive sæsonens sidste kamp mod Østerbro IF – hvor hun satte begge mål ind og dermed hjalp holdet til at sikre oprykning til Kvindeligaen – scoret hele 33 mål i 27 kampe for B.93, svarende til et snit på 1,22 pr. kamp. Det må siges at være godkendt.

Vi præsenterer Rebeka Maria Winther, der er født 30. april 2002 og bærer trøje nummer 9 – som jo altid forpligter lidt, men det lever Rebeka klart op til. Den udvalgte til profilen fik sin fodboldopdragelse i Ballerup-Skovlunde Fodbold, men hun skiftede til Brøndby IF i 2018. Rebeka har repræsenteret Brøndby IF på klubbens bedste seniorhold, og også har spillet internationalt for vestegnsklubben.

Det bør også nævnes, at Rebeka har spillet på det danske U16-landshold, hvor hun fik debut 14. februar 2018 mod England (en kamp Danmark vandt 5-2, hvor den Sofie Bredgaard lavede hattrick – Sofie var den udvalgte til “93 eren” 26 november 2018).

Rebeka arbejder som træner hos Ayoub Sørensen Fodbold Akademi og fortæller, at familien består af mor (Heidi 58 år), far (Jorge 53 år), lillesøster (Sara 15 år) og storebror (Iskender 28 år). Jorge har spillet fodbold i en spansk klub, der hedder At. Casal.

Grunden til jeg er i B.93
Grunden til, jeg er i B.93, er, at jeg både ser et godt udviklingspotentiale i holdet. Samtidig har jeg gode muligheder for at udvikle og forbedre mit eget spil. Jeg er glad for at komme i klubben, ikke mindst på grund af holdet og staben omkring holdet.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det jeg holder mest af ved B.93 er, at jeg bliver værdsat og får gode betingelser for at udfolde mig. Derudover er stemningen i klubben altid god, og derfor ser jeg altid frem til at bruge tid i klubben.

Min største oplevelse i B.93-regi
Min største oplevelse i B.93 er, da jeg blev topscorer i 1. division og hjalp holdet til at være med i Kvalifikationsrækken til Gjensidige Kvindeligaen.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Elsker at rejse.

2 … Er et konkurrencemenneske.

3 … Elsker at bruge tid med min familie.

4 … Er halvt spansk.

5 … Mit idol er Erling Haaland.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Christian Midtgaard.