Vælg en side

Det er frihed under ansvar i B.93.

Profilen til at starte februar måned op, er Rasmus Lykke, som er PR Manager for 1. Kvindesenior.

Har I fulgt med i de mange fine indslag, som findes omkring vores bedste Q-hold, så ved I sikkert at de er på et meget højt niveau. Dette skyldes Rasmus’ (som i daglig tale kaldes Lykke) dygtighed og kreativitet. En interessant detalje er at dagens profils andet job, er et stykke fra B.93 – i hvert fald med hensyn til afstand – men det vender vi tilbage til senere i dette opslag.

Rasmus Lykke arbejder også som skolelærer med speciale i tysk, er PR Manager for Thisted FC, B.93, Brøndby Idrætsefterskole og Strudal Academy. Derudover laver han en række små opgaver for bl.a. Brøndby Musik- og Ungdomsskole, Sport Creates Memories og foto til fx bryllupper og andre arrangementer.

Rasmus Lykke er en fin fyr, nem at arbejde sammen med, og en god mand at have for B.93.

Grunden til jeg er i B.93
Det er i virkeligheden lidt en tilfældighed. Min kusine Laura Juul Hansen, som er et ganske kendt navn særligt for mennesker, der interesserer sig for kvindefodbold, arbejder jeg for i Sport Creates Memories.

Vi laver bl.a. fodbolddage- og klubber hjemme i Ghana. (Ghana betragter jeg som mit andet hjemland).

Vores direktør, Lauritz Smed, skulle med tilbage i juni 2021, og derfor samledes vi hos ham for at få nogle praktiske ting på plads. Her fortalte ham om kvindeholdet, og jeg foreslog, om vi ikke skulle gøre holdets Instagram mere professionel. Derfor er jeg i B.93.

Det jeg holder mest af ved B.93
Den familiære stemning jeg oplever nøjagtig som i den klub, jeg har været længst i nemlig Thisted FC, hvor jeg har dækket deres herrehold i 17 1/2 år og stadig dækker dem. Desuden sætter jeg meget stor pris på spillernes imødekommenhed. De stiller altid op til interview og billeder, og det gør, at vi har nogle af landets bedste sociale medier. Derudover er jeg utrolig glad for de den tillid, jeg får i mit arbejde, hvor det er frihed under ansvar i B.93 – og så er det ingen hemmelighed, at jeg elsker København.

Min største oplevelse i B.93 regi
Jeg kan ikke pege på en større en af slagsen, men forhåbentlig bliver det til sommer, når vi rykker op i Kvindeligaen. En sjov ting er dog, at den første kamp jeg dækkede var mod Sundby Boldklub (træningskamp). Jeg anede på det tidspunktet intet om den rivalisering, der er mellem holdene, så tænkte det bare er en “normal” kamp, men det fandt jeg så ud af bagefter, at det er det ikke.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg er vel den med længst mellem mine arbejdspladser, da jeg bl.a. er PR Manager for B.93 og Thisted FC (430 km i afstand)
2 … Jeg rejser til Ghana hver anden måned og arbejder dernede i vores fodboldklubber, er sammen med kæresten og familien
3 … Jeg holder enormt meget af planter og har min helt egen jungle derhjemme, som består af utrolig mange palmer og andre eksotiske planter
4 … Den falder nok ikke i god jord herinde, men jeg er kæmpe Brøndby-fan
5 … Jeg kan spille trommer og synger.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra privatarkiv.