Vælg en side

B.93 har et fantastisk fællesskab.

I denne version af 93’eren har vi Rasmus Brodersen, som er et af vores unge talenter. Rasmus er født 27, marts 2002, og læser til finansøkonom, når han ikke spiller fodbold (primært som venstreback) for B.93.

Rasmus har en storebror som også spiller fodbold, en mor som er tidligere håndbold- og badmintonspiller og en far der er tidligere professionel badmintonspiller.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg skiftede til B.93 for to år siden fra FCK, fordi jeg havde hørt en masse gode ting om klubben. Efter mit skifte kan jeg bekræfte hvad jeg havde hørt. B.93 har et fantastisk fællesskab, med gode værdier, et godt træningsmiljø og høje ambitioner. Alle i truppen arbejder altid benhårdt og kæmper altid for det samme – nemlig at blive bedre hver dag, mens der også er plads til et smil på læben.

Det jeg holder mest af ved B.93
Jeg holder mest af det unikke fællesskab der er i klubben, fra truppen til fansene mm. Derudover er det altid en fornøjelse at spille foran Terrassen, da deres støtte er helt fantastisk.

Min største oplevelse i B.93 regi
Det er svært at vælge en stor oplevelse, da jeg har mange gode oplevelser i klubben. Jeg har blandt andet da jeg startede ind i min første hjemmebane kamp på Østerbro Stadion, hvor vi havde en massiv opbakning – og vi tilkæmpede os en sejr. Ydermere var vi også i tæt kamp med Jammerbugt FC i den daværende sæson om oprykning, hvor de desværre trak det længste strå.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Mine forældre er tidligere professionelle badmintonspillere
2 … Jeg har spillet i FCK fra da jeg var 11 til 18 år
3 … Min favoritserie er Prison Break
4 … Jeg bor i Valby
5 … Jeg kan godt lide at give en tunnel i ny og næ.

Skrevet af Claus Vandborg.
Fotos: Christian Midtgaard.