Vælg en side

Jeg har fået nogle rigtig gode venner i B.93.

Endnu en gang kan vi – med stor glæde – præsentere en af vores mange talentfulde spillere fra Tennisafdelingen. Philip har arvet glæden for tennis fra farmand Christian Tiedemann. Philip er turneringsspiller i B.93 sammen med storesøster Isabella på 13 år. Lillesøster Sophia på 6 år spiller også tennis i klubben. og det gør mor og far selvfølgelig også. Det bør nævnes at faderen (Christian) gør et stort stykke arbejde for B.93, da han sidder i Hovedbestyrelsen.

Grunden til jeg er i B.93
Min far elsker tennis og har spillet meget tennis som barn og voksen i Holte og Paris. Vi bor på Østerbro, og jeg går i skole på ISJ, så derfor faldt valget naturligt på B.93. Men det var min mor, der tilmeldte mig til tennis.

Min storesøster havde gået til familietennis, så det begyndte jeg også med, da jeg var mellem to og tre år gammel. Det startede med en gang om ugen, og i dag spiller jeg alle hverdage med enkelte fridage, når der er behov. I weekenderne står det på turneringer og holdkampe.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det jeg bedst kan lide ved klubben er, at man kan spille tennis, og jeg har fået nogle rigtig gode venner i B.93. Vi hygger sammen efter tennis, hvor vi spiller fodbold eller går hjem til hinanden.

Min største oplevelse i B.93 regi
Spillede mig i UM finalen i double U12 sidste sommer, selvom jeg stadig var U10 og lige spillet i SM finale i den bedste række U12, hvor jeg blev nr. 2. Den tredje oplevelse venter, da jeg er udtaget til at spille for Danmark til U12 Hold EM i Dijon.*
Så det er vildt.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Elsker at spille tennis
2 … Har også gået til fodbold og ishockey
3 … Opstrenger tennisketchere for familien, og alle i B.93 der ønsker en opstrengning
4 … Har altid en rød kasket på
5 … Spiller klaver og elsker frøbolsjer.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra familiearkiv.