Vælg en side

Mange mener klubbens dygtige kasserer blev kapret af Hans Drachmann under selve generalforsamlingen, men for at få den sande historie omkring dette, må I vist selv spørge dagens midtpunkt. Ugens profil er nr. 63 i rækken og er pudsigt nok født i året 63 (jeg kan love jer at næste uges profil ikke er født i 64).

Denne gang har vi – som ugens 93’er – Peter Lysdahl (født 9. marts 1963). Han er afdelingschef hos Ista Danmark og deler sin arbejdsuge mellem Ballerup og Odense. Han blev ved generalforsamlingen i maj 2018 valgt til kasserer i hovedbestyrelsen. Før dette har han i (flere omgange) været holdleder for diverse gammelmandshold.

Peter er på 22. år gift med Katinka. Sammen har de sønnerne Sebastian og Hugo på hhv. 27 og 18 år. Han er en beskeden og flink fyr.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg flyttede til Østerbro i 1997. Et par år efter lukkede det DAI-hold, som jeg havde hygget mig på i nogle sæsoner, og min tidligere holdkammerat Kenneth Carstensen tog mig derfor med til tirsdagstræningen, hvor jeg fik fornøjelsen af at spille under Johnny Horns kyndige coaching.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det hyggelige samvær efter kampe og træning. Og så synes jeg det er dejligt at klubben kan rumme både bredde og elite.

Min største oplevelse i B.93 regi
Da vi nåede semifinalen i landspokalturneringen for Old Boys. Vi mødte Bramming, der havde en utrolig veltrænet John Lauridsen, tidl. Esbjerg- og Españolspiller, på holdet. Jeg kan fortsat ærgre mig over at jeg ikke fik ham lukket ordentligt sidst i kampen. Selvom jeg havde forudset hvad han ville, var han for hurtig og røg uden om mig, for derefter at afgøre kampen med en scoring til 2-0.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg har vundet hver gang jeg har spillet på Østerbro Stadion – det vil sige én gang, nemlig da jeg med Fremad Amager vandt 6-4 over B.93 i Danmarksserien. (Peter husker forkert, da Fremad A vandt 6-5 – pga. en taktisk bommert af B.93’s træner – gæt hvem det var !?!)
2 … Min kone siger, at jeg er et konkurrencemenneske, men det er jeg ikke… jeg synes bare det er vigtigt at mine drenge lærer at håndtere et nederlag.
3 … Jeg er kun én gang blevet rasende over et nederlag, nemlig da en hjemmebanedommer i Kløvermarken stjal et Superveteranmesterskab fra B.93 i overtiden i sæsonens sidste kamp.
4 … Ifølge Frank Rasmussen vender Bornholmerfærgen hurtigere end mig.
5 … Jeg ved hvorfor Peter Krøyer bliver kaldt Tysker.