Vælg en side

I denne uge er vi nået til nr. 93 i rækken af klubprofiler, som vi har præsenteret fast siden marts 2017 – og denne helt specielle ære er faldet på en mand som helst ikke vil hyldes, men må finde sig i det alligevel. Hans navn er Ole Michael Ringheim (mellemnavnet bruges sjældent). Han er gift med Annie på 32. år, og de har tre sønner (som for øvrigt er født i tre forskellige lande). Den ene af dem – Toby – er involveret i vores web-afdeling. Dagens profil er medlem af ApS-bestyrelsen og var ( ind i mellem ) en ambitiøs fodboldspiller i en vores mest farverige årgange. Ole RIngheim er en flittig mand, når det gælder hjerteklubben B.93.

Grunden til jeg er i B.93
Min mor meldte mig ind som 8-9 årig, så jeg kunne bruge noget fornuftig energi her – fremfor at drive hende til vanvid. Det skulle vise sig at være en god ide for alle parter..

Det jeg holder mest af ved B.93
Der er en masse gode mennesker i B.93, og også en masse fine venskaber – noget som jeg har været glad for siden jeg fik min gang i klubben igen, efter et for langt fravær.

Største oplevelse i B.93 regi
Der er mange af vælge i mellem. Pokalfinalen som ynglingespillere var et klart højdepunkt. (B.93 tabte efter to kampe, webred.), hvor vi på holdet blandt andet havde personligheder som Hans Drachmann, Flemming Lauenborg.og Jørgen Hansen. Det fodbold, som vores fantastiske divisionshold spillede i 70 erne, samt de dejlige ture vi havde til ind- og udland. Og især da vi slog 58-årgangen på Østerbro Stadion (med vores kommunikationschef på holdet i en forkamp) – dette til omtalte pokalfinale.

Fem ting I skal vide om mig:
1 … Jeg elsker at vinde og hader at tabe
2 … Jeg udfylder kun dette skema, fordi CV er insisterende
3 … Jeg har boet – og arbejdet – i syv forskellige lande; Danmark, Sverige, USA, England, Hong Kong, Filippinerne og Singapore.
4 … Håber stadig at få debut på 1. holdet – måske når vi har sikret os oprykning med en kamp tilbage
5 … Jeg vil arbejde hårdt på at gøre en god klub til en fantastisk klub – det har vi potentiale til.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af MarkB