Vælg en side

Jeg har fået mange gode venner i B.93.

Den udvalgte til 93’eren finder vi i Tennisafdelingen, nemlig Ole Plank-Nielsen, der er født 9. august 2015. Ole går i 1.U på Øster Farimagsgade Skole, og spiller juniortennis med stor ivrighed og glæde. Ole har to søstre, Hannah og Lilli, der også spiller tennis i B.93. Ole er den yngste vi endnu har haft i vores serie af klubpersonligheder, som jo startede tilbage i 2017, og har kørt fast hver uge.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg tror, at min mor og far valgte, at jeg også skulle gå i B.93, fordi mine to storesøstre allerede spiller tennis i klubben. Nu er jeg i klubben, fordi jeg synes det er sjovt og det er en god klub.

Jeg startede til både tennis og fodbold i B.93, da jeg var tre år. Selvom fodbold også var rigtig godt at gå til, så ville jeg på et tidspunkt hellere kun spille tennis, fordi jeg synes det var sjovest. Jeg kan dog stadig bedre lide at se fodbold i fjernsynet end tennis.

De første år gik jeg til familietennis en gang om ugen med min mor eller far, men sidste år begyndte jeg at træne selv uden forældre tre gange om ugen. Det er endnu sjovere, fordi man får endnu mere træning.

Det jeg holder mest af ved B.93
Jeg har fået mange gode venner i B.93. Det er sjovt at træne med dem og spille for eksempel konge og bønder, hvor jeg bliver glad, når jeg bliver konge – det er sejt! Jeg kan også godt lide at spille fodbold og hockey med dem jeg træner sammen med til fysisk træning efter tennis.

Jeg synes også, at mine trænere er søde og sjove og gode til at lære mig noget til træningen, som jeg skal øve mig på. Lige nu øver jeg mig mest på hammergreb, topspin, at slå hurtigere med ketcheren og komme mere op på tæerne.

Min største oplevelse i B.93 regi
Det er svært at sige, men det var i hvert fald sjovt, at mit hold vandt U8 holdturneringen i sommers.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Når vi kører til tenniskampe hører vi altid min playliste i bilen. Jeg kan bedst lide Tobias Rahim, Andreas Odbjerg, Rammstein og Tessa
2 … Jeg går også til svømning, fordi mine forældre siger jeg skal
3 … Min livret er sushi
4 … Jeg har en kat, der hedder Bob
5 … Jeg vil gerne være professionel tennisspiller, når jeg bliver stor, men hvis ikke jeg er god nok til det, så vil jeg gerne være en, der bygger huse.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra privatarkiv.