Vælg en side

Jeg håber på en dag at kunne spille i udlandet.

 

I denne udgave af “93’eren” – der er nr. 190 siden vi startede tilbage i marts 2017 – præsenterer vi Norah Helsinghoff, der født 26. juni 2005. Norah er en meget talentfuld keeper og blev for nylig udtaget til U16 landholdssamlingen fortjent igen. 2005`erne er – til info –  en meget talentfuld årgang, og en af mest talentfulde er dagens profil.

Til daglig spiller hun på U16, hvor hun trænes af dygtige Anders Bossen, men Norah har allerede fået debut for vores U18 hold (i pokalen mod Sundby), og fik sin officielle debut i U18 DM rækken mod FCN tidligere på måneden.

Norah bor til daglig sammen med sin mor (Birgitte), far (Henrik) og lillesøster (Alma) i Hillerød.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg startede med at spille i HGI, i Hillerød fra jeg var 10 år til jeg blev 12 år. Min træner rykkede så til B.93 og tilbød mig en plads på hans hold, hvor han manglede en målmand. Jeg kom til en prøvetræning, hvor jeg hurtigt mærkede det gode træningsmiljø i klubben, og jeg har spillet i B.93 siden.

Det jeg holder mest af ved B.93
Jeg holder meget af den gode stemning man bliver mødt af i klubben. Både pigerne og trænerne gør det et fedt sted at være.

Min største oplevelse i B.93 regi
En af de bedste oplevelser jeg har haft i klubben, var vores tur til Mallorca Cup i oktober sidste år. Vi mødte hold som PSG og Valencia og blev rystet rigtig godt sammen som hold.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg går i 9. klasse på Marie Mørks Skole
2 … Jeg bor i Hillerød
3 … Jeg har spillet fodbold i 5 år
4 … Jeg håber på en dag at kunne spille i udlandet
5 … Jeg er meget offensiv i mit spil, selvom jeg står på mål.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra familiearkiv.