Vælg en side

Anføreren på 1. Kvindesenior fortæller om sit forhold til klubben.

 

Hendes navn er Nikoline Julie Andresen (født 28. august 1996), og hun spiller central midtbane på B.93’s 1. Kvindesenior. Nikoline har spillet i B.93 siden sommeren 2017. Før da spillede hun i BSF, Hillerød GI, Ølstykke og Slangerup OIF. Hun har en storesøster der er fire år ældre, som også selv har spillet fodbold på højeste plan.

Nikoline bor i sin lejlighed i Emdrup, så det er dejligt tæt på klubben. Hun boede før i en lejlighed i Birkerød. Før det boede hun hos sine forældre i Slangerup. Dagens profil læser lige nu til fysioterapeut på 3. semester i Hillerød, og er en god anfører for vores bedste kvindehold. Hun melder ud, at hendes favorithold er Liverpool og FC Barcelona. Hvem mon hun holdt med i semifinalen i Champions League?

Grunden til jeg er i B.93
Grunden til at jeg er i B.93 er, at jeg er utrolig glad for klubben og det professionelle miljø der er. Der er høje ambitioner for klubbens hold og det synes jeg er rigtig fedt. Der bliver altid arbejdet på at omgivelserne og setuppet er elitært og det kan tydeligt mærkes, at der er en masse støtte til os.

Det jeg holder mest af ved B.93
Udover det sportslige, holder jeg mest af pigerne på holdet. Der er rigtig god stemning og jeg glæder mig altid til at komme til træning. Det er en ren fornøjelse at være en del af.

Min største oplevelse i B.93 regi
Den største oplevelse i B.93 regi må klart være da vi spillede os op i 3F Ligaen i foråret 2018. Det var et rigtig stort øjeblik for holdet. Nu håber jeg at den næste store oplevelse bliver, at vi rykker op igen i 3F Ligaen med det hold vi har nu – det ville være kæmpestort da vi arbejder benhårdt for det, hver dag.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg er tosset med serien Friends og har set alle 10 sæsoner igennem otte gange
2 … Jeg er et familiemenneske og elsker at være sammen med mine nærmeste
3 … Jeg elsker sushi
4 … Jeg holder med Barcelona og Liverpool
5 … Jeg er fan af rockbandet Kiss og skal til juni se min femte koncert sammen med min far i Hannover.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Christian Midtgaard.