Vælg en side

Jeg har spillet i B.93 siden U15, og har lige siden nydt at være i klubben.

 

Ugens profil er midtbaneslideren Niels Morberg, der er født 20. februar 2001. Han er et af vores mest lysende talenter. Niels er en vigtig brik på vores 1. senior i klubben. Niels Morberg var U19-spiller, da han blev udtaget til 1. holdet, der skulle spille pokalkamp i Birkerød i 2018. Han startede ude, men kom på banen i den forlængede spilletid – i en kamp vi vandt 3-2. Om formiddagen arbejder han som vikar “rundt omkring”. Derudover har Niels en mor og en far, lillesøster og lillebror. Han fortæller, at han bor hos sin mor i Hørsholm.

 Grunden til jeg er i B.93
Jeg har spillet i B.93 siden U15, og har lige siden nydt at være i klubben. Grunden til at jeg er i B.93 er først og fremmest det gode træningsmiljø og de gode udviklingsmuligheder, hvilket er muligt på grund af de mange dygtige mennesker i klubben.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det er fællesskabet og sammenholdet i hele klubben. Der er virkelig mange fantastiske personligheder i klubben, som bare gør én i godt humør idet man træder ind i klubben. Derudover er der også et stort fokus på hver enkelt spillers udvikling og præstationer, og det er noget som jeg værdsætter meget.

Min største oplevelse i B.93 regi 
Min største oplevelse i B.93 må være min første optræden på “Estadio Østerbro” i 2018. På trods af resultatet (B.93 tabte 0-2 til HIK, webred.) var det en fed og lærerig oplevelse.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg er halv norsk og halv dansk
2 … Mit idol er Thomas Delaney
3 … Besidder truppens flotteste hår
4 … Jeg har haft Nico Nielsen som skolelærer. Uden tvivl en af de bedste lærere jeg har haft
5 … Mine yndlings hold er FC Barcelona og Aalesund FK, to hold som jeg drømmer om at spille for.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Christian Midtgaard.