Vælg en side

Jeg valgte at blive ungdomstræner i B.93.

 

Newroz Dogan er ugens profil. Han er født 9. september 1979, uddannet revisor, og har arbejdet hos Deloitte i otte år.

Newroz’ i spilletrøjen fra tiden på 1. holdet.

I de sidste seks år har han været selvstændig og medejer af flere virksomheder. Newroz er en populær træner for årgang 2012. Han var en teknisk stærk, seriøs og flittig midtbanespiller, som fik 94 kampe (18 mål ) for B.93 i perioden 1999 til 2008. Newroz er gift med Tilde og de har Elma på 10 år og Alwin på 8 år.

Grunden til jeg er i B.93
Alwin er vild med fodbold, og han ville starte til fodbold, da han var tre år. Da vi bor på Østerbro, gik jeg hen på kontoret for at snakke med Gitte og Jesper.

Jesper fik mig overtalt til at være træner for det ene af de nystartede årgang 2012-hold. Jeg var på daværende tidspunkt også træner for et seniorhold, men i takt med at drengene begyndte at træne flere gange om ugen, måtte jeg vælge, om jeg ville være senior- eller ungdomstræner. Jeg valgte selvfølgelig at være ungdomstræner i B.93.

Det jeg holder mest af ved B.93
Mit 2012-hold som altid er glade for at spille fodbold. I starten skulle enten mor eller far deltage, men nu kan de jonglere, drible og score mange mål. Jeg holder også meget af Gitte og Jesper på kontoret, som er en af årsagerne til, at vi har en velfungerende klub.

Newroz ligner stadig sig selv. Dette er taget i juli 2020.

Min største oplevelse i B.93 regi
Jeg får store oplevelser hver uge med mit 2012-hold. De laver mange geniale driblinger og mål. Dengang jeg selv spillede på divisionsholdet husker jeg, at jeg faktisk lavede et ret flot mål mod FC Midtjylland på Østerbro Stadion. Vi tabte dog stadig kampen i straffesparkskonkurrencen.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg går til yoga og kiropraktor
2 … Jeg er i gang med at uddanne mig til licenstræner. Min plan er at blive færdig med T-trænerlicens i 2020 og UEFA B-trænerlicens i 2021
3 … Jeg mødte min kone til en fodboldfest, da vi begge spillede fodbold i BK Skjold
4 … Jeg er ret god til backgammon
5 … Jeg elsker at være i vores sommerhus i Datca, Tyrkiet.

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto og portrætfoto fra juli 2020: Claus Vandborg.
Portrætfoto fra Newroz’ tid på 1. holdet fra arkiv.