Vælg en side

Nana har en fremragende sparketeknik.

 

Dagens profil i 93’eren er Nana Boysen (født 17. februar 2000) har på nuværende tidspunkt sabbatår, hvor hun arbejder som vikar i en børnehave. Hendes job giver plads til – og mulighed for – at fokusere, og derfor bruger Nana meget tid på fodbold, hvilket har været tiltrængt efter tre år i gymnasiet.

Hun er en meget dygtig  midtbanespiller i B.93, har et stort overblik og er rigtig god i pasningsspillet på midtbanen. Nana har tidligere lavet mange mål, men inden skiftet til B.93 spillede hun mere på den defensive midtbane for Brøndbys U18 DM-ligahold. Hendes familie er bestående af fem personer: Mor, far, hende selv og hendes to ældre søskende. Og derudover en meget forkælet kat.

Grunden til jeg er i B.93
Helt simpelt er jeg i klubben, da jeg efter fire år i Brøndby havde brug for en ny og frisk start. Uden så meget tøven faldt valget på B.93, da jeg både kendte enkelte spillere herude og havde hørt godt om klubben. Jeg har bestemt ikke fortrudt mit valg.

Min største oplevelse i B.93 regi
Hmm – jeg kan som sådan ikke pege på en oplevelse, men selve det at få lov at spille med i den højeste række for kvinder i Danmark har været en stor oplevelse. At få lov at blive matchet på øverste hylde, og opleve tilliden fra trænerne til at kunne få lov at vise hvad jeg kan og vil på banen i mod de bedste kvindelige spillere i Danmark har været super fedt.

Det jeg holder mest af ved B.93
B.93 er en god klub med et godt udviklingsmiljø. Der er stort fokus på kvindeafdelingen, og der er plads til at man som spiller kan få lov at bidrage med de kompetencer man nu besidder – og udvikle ens mangler. Derudover har pigerne på holdet også en stor del af æren, af at jeg holder så meget af at spille i B.93.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg blev student i sommers fra Brøndby Gymnasium
2 … Jeg startede til fodbold, da jeg var 6 år, og de første 7 år spillede jeg i klubben FC Damsø
3 … Da jeg var yngre, brugte jeg et par år på at være målmand i FC Damsø, men valgte så at spille i marken i stedet
4 … Jeg elsker at spille fodbold, men jeg bruger ikke meget tid på at se fodbold i fjernsynet og jeg er ikke fan at et bestemt fodboldhold
5 … Jeg har dyrket mange sportsgrene ud over fodbold, og der har faktisk altid været gemt en lille hestepige i mig, så ridning har jeg også brugt nogle år på.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Tage Majland.