Vælg en side

Det er magisk at vinde en aftenkamp – især når man er presset.

 

Ugens profil er Morten Würtz Hegaard (født 21. oktober 1997). Når han ikke spiller fodbold i B.93, er han phoner i Røde Kors. Den mest kendte familierelation er Mortens bror, Kristian Hegaard, der sidder i Folketinget for Radikale Venstre. Den 197 cm høje defensivspiller fik debut i august 2018 i en pokalkamp mod Birkerød, som B.93 vandt 3-2 efter forlænget spilletid. Morten har siden spillet 46 kampe for B.93, og lavet et mål. Han har spillet i en del klubber, før han kom til B.93 – Humlebæk BK, Lyngby, HIK, AB, FC Helsingør og Fremad Amager. Se også “Vinklen” interviewet med Morten fra august 2018.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg er kommet til B.93 for at udvikle mig, og jeg har vidst fra ungdomsårene, at B.93 var et sted hvor man kan udvikle sig. Det er de færreste klubber, der har de samme ambitiøse målsætninger for unge og for hele klubben.

Det jeg holder mest af ved B.93
Kombinationen af, at vi skal udvikle os, vinde kampe og på samme tid spille flot fodbold. Det er fedt at være i sådan et miljø. Det tvinger folk til at vokse hurtigt op, og jeg nyder at kunne være der for folk lidt af vejen.

Min største oplevelse i B.93 regi
Den fedeste kamp var mod Frem den 22. oktober 2019, hvor vi vandt 1-0 og hvor vi var vanvittigt pressede de sidste 10 minutter, men formåede at vinde alligevel og holde nullet. Der er et eller andet magisk over at vinde en aftenkamp, hvor man er presset.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Har kun fået et rødt kort i min karriere
2 … Det røde kort fik jeg for en konfrontation med Adam Emme i ungdomsårene
3 … Jeg er åbenbart kendt for at drikke utroligt meget vand under kamp
4 … Jeg skal studere psykologi til sommer
5 … Jeg har æren at være medlem af målmænds spillerforeningen styret af Nico.

 

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Christian Midtgaard.