Vælg en side

B.93 har et godt samarbejde mellem ungdom og senior.

Miro Sørensen er udvalgt til at blive ugens profil i 93’eren. Jeg bad vores kyndige leder i ungdomsafdelingen Hans Duelund – som har god fornemmelse af spillere på dette alderstrin – fortælle mig lidt om Miro. HD nævnte blandt andet, at “Miro er kendt for at have en god indstilling til træning og kamp. Han er en flink fyr overfor holdkammeraterne – og så er han en utrolig sød dreng.”

Miro er nummer 246 i rækken af klubpersonligheder, som vi har præsenteret i 93’eren, siden vi startede i 2017.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg startede til fodbold i Bk. Skjold, da jeg var fire år gammel.

I syvende klasse kom jeg på Nørre Fælled Skoles “Fodboldlinje”, hvor mange af mine nuværende holdkammerater spillede for B.93. Jeg skiftede i første omgang til FA 2000, men efter et par sæsoner og en fin udvikling følte jeg at jeg var klar til at prøve kræfter i B.93.

Jeg tog til prøvetræning, og kom på U17 Øst holdet. Efter et halvt år kom jeg med til træningslejr i Tyrkiet og har været en del af holdet lige siden.

I B 93 har jeg haft en fantastisk udvikling i kraft af den meget professionelle tilgang fra trænere og stab. Og mine fantastiske holdkammerater. Derudover er der i B.93 rent faktisk en chance for at man kan komme til at spille seniorbold på et tidspunkt. B.93 har et godt samarbejde mellem ungdom og senior.

Det jeg holder mest af ved B.93
Hver morgen når jeg står op er det første jeg tænker på træning senere på dagen i klubben eller morgentræning i klubben. Fodbold er en stor del af min hverdag og det er B.93 med til at fastholde.

Udover det holder jeg af det professionelle træningsmiljø hvor vi arbejder koncentreret og hårdt, men der også er plads til at vi har det sjovt.

Min største oplevelse i B.93 regi
Jeg har haft mange store oplevelser i B.93. Men dét at vi i min årgang altid har ligget på en top tre placering og at vi i sidste sæson vandt divisionen er nok den største oplevelse i B.93 regi.

Men også vores rejser til Tyrkiet, hvor man får fornemmelsen af hvordan det må være at være prof-spiller har gjort stort indtryk.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg er venstrebenet og spiller venstre back
2 … Jeg går i 2.G på Gefion Gymnasiums Team Copenhagen ordning
3 … Jeg er kvart nigerianer
4 … Jeg er U19 hurtigste spiller. Også hurtigere end Denzel, selvom Denzel påstår det er ham
5 … Min favorit klub er Arsenal.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Hans Duelund.