Vælg en side

Jeg er træningsnarkoman.

 

I denne uge i “93’eren” præsenterer vi en af klubbens store offensive talenter, nemlig Milan Justin Silva Rasmussen (født 5. marts 2003). Han spiller på U19 divisionsholdet. Milan bor på Frederiksberg, sammen med sin mor og far, og en lillebror på 11 år. Han har en storesøster på 24 år, der er flyttet hjemmefra. Til daglig går Milan i 10. klasse på Ø10 på Østerbro, og han starter snart på Niels Brock’s EUX-linje.

Grunden til jeg er i B.93
Grunden til at jeg er i B.93, er at det er en klub, hvor man har rigtig gode muligheder for at udvikle sig, og det er samtidig en klub hvor man har plads til forskelligheder. Det betyder meget for mig.

Det er også en klub, der satser meget på at udvikle unge spillere til 1. holdet, så det er også noget, der har tiltalt mig meget. Jeg syntes rigtig godt om kammeratskabet på alle de hold jeg har spillet på.

Det jeg holder mest af ved B.93
Jeg må sige, at det er kammeratskabet, som betyder mest for mig. På den måde føler jeg, at B.93 er noget helt unikt, og der er et helt specielt fællesskab som det er fantastisk at få lov at være en del af.

Min største oplevelse i B.93 regi
Min største oplevelse i den tid jeg har været i B.93 var da vi med U15 vandt Øst 1 rækken i 2018. Turneringen havde været tæt, og vi havde i lang tid ligget til at vinde, men et nederlag på hjemmebane til HIK betød, at vi i den sidste turneringskamp på udebane mod Holbæk skulle vinde med otte overskydende mål, samtidig med at vores konkurrenter til førstepladsen skulle sætte point til i deres sidste hjemmekamp.

Det virkede som en helt umulig opgave på forhånd, men vi spillede en nærmest perfekt kamp mod Holbæk. Jeg fik scoret fire mål og lavet to assists i vores 10-1 sejr. Da slutfløjtet lød, fik vi at vide at A27 havde spillet uafgjort, og vi gik helt amok af glæde – en fantastisk oplevelse.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg er konkurrencemenneske og vil altid vinde lige meget hvad. Det betyder at mit temperament nogle gange kan virke lidt voldsomt når jeg spiller fodbold, men det er udelukkende fordi jeg er så fokuseret på at vinde
2 … Jeg er træningsnarkoman. Siden jeg var 9 år gammel, har jeg altid trænet minimum et par timer ekstra i weekenderne eller når jeg har haft tid, for at kunne udvikle mig endnu mere. Det er noget jeg stadig gør, da jeg tror rigtigt meget på at hårdt arbejde er en af vejene til succes
3 … Min drøm er at blive at professionel fodboldspiller og at spille for Liverpool, der er min favorit-klub
4 … Uden for banen er jeg en meget glad og positiv person, selv om nok ikke skulle tro det når man ser mig spille kampe
5 … Jeg er halvt brasilianer, og det er en stor del af min kultur og min personlighed.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.