Vælg en side

B.93’s midtbanedynamo holder meget af klubben, der er som et andet hjem for ham.

 

Mikkel Mouritz Jensen (født 22. januar 1997) er et indlysende valg til ugens profil i 93’eren. (Hans beskedenhed forbød ham åbenbart at sige ja før nu). Mikkel er valgt som viceanfører til vores 2. divisionshold, og han er lillebror til Nicklas Mouritsen, der tidligere har spillet i klubben (12 kampe for B.93 i 2012).

Mikkel har – udover sin storebror – en lillebror og to mindre søstre. Hans mor (Ditte) hjælper til ved 1. holdskampene. Ugens profil har passeret de 50 kampe for B.93 og har da også sparket et par gode kasser ind. Hans debut kom i 2016 i en pokalkamp mod AB Tårnby, hvor han kom på banen i 2. halvleg (B.93 vandt 3-1). Mikkel er en boldsikker midtbanespiller, der er specialist i frispark. Han har et forrygende spark til bolden.og burde nok være god for et par scoringer i den nye sæson – hvis han har lidt medvind (forstå metaforen)

Grunden til jeg er i B.93

Det er fordi jeg føler at det er det rette sted for mig at fortsætte min udvikling og fordi jeg holder meget af den måde, klubben arbejder med unge spillere på – og så betyder klubben virkelig meget for mig, da jeg næsten har spillet her i hele mit liv.

Det jeg holder mest af ved B.93

Det jeg holder mest af ved B.93 er at lige så snart man træder ind i klubhuset, så føler man sig velkommen. Det er som et andet hjem for mig

Min største oplevelse i B.93 regi
Jeg har haft mange fede oplevelser i B.93, men det største må være da vi vandt en turnering nede i Holland da jeg var U19, hvor jeg blev topscorer. Det var med til at sikre, at jeg fik min første kontrakt i B.93.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg holder med FCK og Bayern München
2 … Jeg er et stort konkurrence menneske – og hader at tabe
3 … Jeg har næsten spillet i B.93 i hele mit liv
4 … Martin Heisterberg er mit store idol
5 … Jeg kan godt være flabet engang imellem.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Christian Midtgaard.