Vælg en side

Sammenholdet og kammeratskabet er det bedste i B.93

Den udvalgte til 93’eren denne gang er en mand med et beskrivende kælenavn (se længere nede i teksten), hvis man kom på det gamle anlæg, eller hvis man har et indblik omkring vores gammelmandshold. Vi præsenterer Michael Ruhwald, som er født 26. februar 1965. Den kvikke læser har luret, at profilen har fødselsdag netop denne mandag, så stort tillykke herfra.

Michael har været udlært maler siden november 1985, og han har – siden 1988 – haft sit eget firma “Malermester Michael Ruhwald”, og det er noget han er meget stolt af.

Privat er Michael gift med Nicole Ruhwald og han har tre børn, nemlig Patrick på 33 år, Simone på 29 år og 17-årige Sebastian. Alle tre børn er vokset op med fodbold, og alle har de spillet fodbold i B.93. Udover det så har Michael fem børnebørn, som han nyder at være sammen med.

På banen er han kendt som en supertekniker og som en god holdspiller, som altid opfører sig godt og heldigvis er blottet for nykker.

Michael er en af bedste indendørsspillere som er set i Nørrebrohallen, og andre indendørsarenaer. Han har dog sin divisionsdebut tilgode i B.93, og umiddelbart vurderet lader den vente lidt på sig.

Grunden til jeg er i B.93
Gammel kærlighed ruster ikke. Jeg har i alle mine ungdomsår spillet i B 93, hvor jeg har dannet nogle fantastiske relationer.

Det jeg holder mest af ved B.93
Sammenholdet og kammeratskabet er det bedste i B.93.

Min største oplevelse i B.93 regi
Det er den 3. september 1978, hvor jeg er 13 år gammel, for der vinder vi pokalfinalen i Idrætsparken over Hvidovre.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Fra min lilleput-tid opstod øgenavnet Bomber, da jeg i en sæson scorede 48 mål ud af 56. Jeg er blevet kaldt Bomber lige siden og mange kalder mig forsat dette, og ikke mit navn Michael.

2 … Jeg får energi af at være sammen med mennesker.

3 … Jeg siger sjældent nej til en fest og elsker en iskold øl.

4 … Jeg elsker alt sport. Udover fodbold er jeg glad for løb og har løbet både halvmarathon og hele marathon.

5 … Jeg har altid nydt at spille indendørs fodbold, hvor jeg har vundet mange stævne og flere DM.

Skrevet af Claus Vandborg
Foto fra privatarkiv.