Vælg en side

Vi præsenterer Michael Heintzelmann (født 19. september 1968) i 93’eren.

 

Han arbejder som administrerende direktør i et selskab som laver content, app’s, sportsmagasiner digitalt og i print. Michael har fået en forrygende start som målmandstræner i B.93, og han har ansvaret for målmandstræningen af elitepigerne U13-U18, samt 1. senior for kvinderne.  Ugens profil har en datter som hedder Filipa (årgang 05), som er tidligere B.93’er, men nu spiller i FCN på U16.

Grunden til jeg er i B.93
Min datter Filipa skiftede til B.93 fra Espergærde, og efter snakke om målmænd, blev jeg spurgt om jeg ville træne pigerne, og det har udviklet sig enormt positivt. Da Filipa skiftede til FCN i sommer, besluttede jeg at blive i ’93, da jeg holder ekstrem meget at af træne målmændene, og ikke mindst den stemning som er i klubben.

Der er en fantastisk stemning af familie, lige fra spillere, trænerkollegaer, og forældre, men kombineret med elitetilgang og det hårde arbejde som følger med i dette. Når man træner 4 gange om ugen plus kampe, ja så er årsagen ‘B.93’.

Det jeg holder mest af ved B.93
Den altid positive stemning, stemningen af at være en del af noget og nogle, ‘en familie’. Det enorme sammenhold mellem spillere, trænere, som hver dag knokler med træning for at opfylde sine egne ambitioner, samt de ambitioner og forventninger som følger med når man er i en eliteklub. Det smil man møder hver gang man kommer i klubben.

Min største oplevelse i B.93 regi
Der er faktisk to. Min datters udvikling, skabt af dygtige B.93 trænere gennem super træning og sparring som har gjort hende til en sådan god fodboldspiller. Og have have kunnet få lov til skabe et træningsmiljø for keepere, som har kunnet rykke pigerne signifikant – et setup, hvor pigerne hver dag til træning knokler bundseriøst i sne, kulde og varme, for at blive bedre, for at blive nr. 1.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Stolt afmålmændene og deres enorme indsats
2 … Tror ikke på myten om at piger ikke kan springe og redde skud/bolde som en drengemålmand
3 … Ambitiøs, der skal trænes hårdt, der stilles høje krav til målmændene, men stiller høje krav til mig selv
4 … Tror ikke på middelmådighed
5 … 1. prioritet er min datters karriere.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.