Vælg en side

B.93 har et godt træningsmiljø.

 

Ugens udvalgte til 93’eren er vores talentfulde angriber Mican Atici (født 23. august 2002). Han fik sin debut på vores bedste hold i den første kamp i 2020, nemlig udekampen mod Avarta den 8. marts. Mican havde som U17 og U19-spiller markeret sig med mål på stribe.

Han er en typisk frontangriber, der både skyder og header godt. En spiller med et stort potentiale- som allerede har bevist han kan lave mål på divisionsniveau. Desværre er han skadet (brækket kraveben, webred.) i skrivende øjeblik, men man håber han vil være på banen igen snart. Mican har en bror og bor sammen med sin mor og far.

Grunden til jeg er i B.93
Grunden til jeg er i B.93 er fordi, at der et godt træningsmiljø, hvor jeg konstant kan udvikle mig og blive en bedre fodboldspiller.

Det jeg holder mest af ved B.93
Sammenholdet der er i klubben, hvor alle kender hinanden og hvor alle støtter hinanden både på og udenfor banen. Det betyder meget for min trivsel i klubben.

Min største oplevelse i B.93 regi
Det må helt klart være mit mål mod Næsby i min hjemmebane debut på Østerbro Stadion, hvor vi – udover mit mål – fik de tre point med hjem.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Min drøm er at spille for FC Barcelona
2 … Jeg er kurder fra Tyrkiet
3 … Er meget bedre end Lauge til Call of Duty
4 … Jeg bor i Gladsaxe
5 … Min favoritspiller er Messi.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Christian Midtgaard.