Vælg en side

Jeg er omgivet af et dedikeret team.

I denne version af 93’eren har vi taget turen over til Tennisafdelingen, nærmere bestemt har vi valgt Mette Bonnesen, der er født 23. februar 1991. Mette fik et tilbud om at blive Administrator og Klubudvikler i Tennisafdelingen, og efter en god snak med Bo Mortensen blev det til en realitet. Læs mere detaljeret om dette herunder.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg er her, fordi jeg blev kontaktet af Bo Mortensen for cirka to år siden, da jeg netop havde afsluttet min karriere som tennistræner og var på udkig efter muligheder inden for ren administrativt arbejde.

Efter en dybdegående samtale blev jeg simpelthen draget af muligheden for at arbejde i B.93. Det var som om, det var for godt til at være sandt, og jeg følte, at jeg måtte opleve det selv. Tennisafdelingen lægger stor vægt på medarbejdertrivsel og har en filosofi, der fremhæver, at medarbejdere yder deres bedste, når de virkelig ønsker at være her.

Det jeg holder mest af ved B.93
Dét, jeg virkelig elsker ved at være her i Tennisafdelingen, er den stærke følelse af teamwork.

Jeg er omgivet af et dedikeret team af kolleger, der ikke kun støtter mig, men også har tillid til mig til at initiere og implementere ændringer i vores arbejdsgange. Denne tillid har givet mig mulighed for at fokusere på optimering af vores processer, hvilket jeg finder utroligt spændende. At have frihed til at arbejde på forbedringer og vide, at mine ideer og input bliver værdsat, gør mit arbejde her utroligt givende og motiverende.

Min største oplevelse i B.93 regi
Min største oplevelse i tennis-regi i klubben var helt klart, da begge vores førstehold nåede medaljespillene. Det var en utrolig spændende tid og et stolt øjeblik for klubben.

Men ud over det sportslige aspekt har jeg haft den store fornøjelse at implementere et avanceret vagtplanlægningsværktøj kaldet TimePlan i klubben. Denne implementering har dramatisk reduceret den tid, vi bruger på vagtplanlægning og lønadministration, hvilket har været en kæmpe succes set fra et administrativt perspektiv.

Udover disse professionelle højdepunkter ser jeg også frem til at deltage i den årlige Kreta træningslejr med vores medlemmer og mit fantastiske team. Disse oplevelser er mindst lige så vigtige, da de styrker vores samhørighed og skaber fantastiske minder sammen.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Før jeg blev fuldtid administrativ var jeg tennistræner i 10 år
2 … Før og mens jeg var tennistræner spillede jeg selv i elitedivisionen i en årrække
3 … Jeg har spillet mod Caroline Wozniacki i min juniortid, og fik kæmpe tæsk, selvfølgelig (sagt med et glimt i øjet)
4 … Jeg skriver alt ned. Du vil altid finde post-it notes hos mig
5 … Jeg er en kreativ nørd i min fritid. Der hænger kun ting på mine vægge, som jeg selv har lavet.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra privatarkiv.