Vælg en side

Vi præsenterer flittige Max Riis Christensen (født d. 9 januar 1969) som er klubbens dynamiske ungdomsformand og næstformand. Rygterne fortæller – med stor troværdighed – at Max`s hustru også er et stort aktiv for B.93. Erhvervsmæssigt er Max medejer af “MakesYouLocal”, hvor man hjælper virksomheder til succes i udlandet. Han har spillet fodbold i Mejrup, men det mener Max ikke får mange klokker til at ringe på disse kanter – det må vi nok give ham ret i. Det bør nævnes at han spillede en sæson i Skjold, inden han nok toppede med et par sæsoner med gammelmandsfodbold i B.93.

Grunden til jeg er i B.93
Mit engagement i B.93 startede tilbage i 2006, hvor min mellemste dreng – der er født i år 2000 – blev meldt ind i klubben. Alle mine tre drenge spiller fodbold i klubben og det er jo selvfølgelig den primære grund til at jeg startede med det frivillige arbejde. Når jeg så er hængt ved så længe, er det selvfølgelig også fordi man bliver engageret i klubben. Det der driver mig i dag er at jeg tror vi kan skabe en endnu bedre klub for vores mange medlemmer, både bredde og elite, små og store og piger og drenge. Jeg tror nøglen til den endnu bedre klub, er et stærkt fagligt miljø for trænerne. Et miljø og der tiltrækker og fastholder dygtige trænere – det er et af de områder jeg fokuserer på i øjeblikket. Det hænger dog meget sammen med økonomi og derfor et andet vigtigt område jeg gerne vil optimere, så vi bruger vores ressourcer bedst muligt.

Det jeg holder mest af ved B.93
At det er en stor klub med spillere på alle niveauer. Jeg har været tæt på alle årgange og niveauer gennem min tid og altid været imponeret over kærligheden til fodbold, og lysten til at vinde over HIK, Skjold og FCK.

Min største oplevelse i B.93 regi
Som træner var jeg på en fantastisk tur til Manchester United i 2012 med årgang 1999. Vi havde lidt hjælp fra en ansat hos United’s hovedsponsor som skaffede os kampbilletter til Old Trafford, træningskampe mod ungdomshold fra United og træningssession på det legendariske “The Cliff Training Ground”, den træningsbane og det omklædningsrum som Peter Schmeichel anvendte i sin tid i Manchester United.

Fem ting I skal vide om mig
1. … Jeg bruger en del tid på Copenhagen Football Camp (se copenhagenfootballcamp.dk) og jeg syntes alle medlemmer burde støtte op og melde sig til!
2. … Har tre drenge der spiller i B.93 – de er 13, 17 og 19 år og jeg er gift med Ingrid, legendarisk holdleder på U13.
3. … Jeg er ikke FCK fan…men er der egentligt nogen der er det mere?
4. … Min fodboldkarriere toppede i Jylland i 80’erne og…
5. …kunne have toppet igen som Old boys i B93, men tiden rakte ikke.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.