Vælg en side

B.93 er et godt sted at være fodboldspiller.

Vi præsenterer Max-Emil Krogh Rabenhorst. Han er født 31. maj 2006, så han havde fødselsdag i sidste uge og vi fejrer den talentfulde midtbanespiller på denne facon – lidt forsinket. Ugens udvalgte er udpeget af Hans Duelund Larsen som har et godt (og skarpt) blik for B.93 talenter. Hans er også fotografen bag fotoet af den 175 cm høje Max-Emil Krogh Rabenhorst.

Max-Emil bor hjemme med mor og sin søster i Søborg, og han går i 9.B på den lokale skole, nemlig Søborg Skole. Målet er at blive professionel fodboldspiller, som er de fleste fodboldspilleres ønske.

Grunden til jeg er i B.93
Det er en rigtig god udviklingsklub med mange gode ambitioner. B.93 er et godt sted at være fodboldspiller, og et sted jeg er glad for at være.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det er helt klart træningskulturen og sammenholdet, det som man også kalder kammeratskabet. Det betyder meget for mig, og det har man i B.93.

Min største oplevelse i B.93 regi
Det var da vi vandt den bedste U13 liga i 8-mands i 2018 med Kim Trier som træner. Vi var stærke og vandt over alle de store hold. Vi var meget undertippede. Jeg mener vi vandt fortjent, selvom ingen regnede med vi kunne klare opgaven.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg spiller midtbane
2 … Mit favorithold er klart Real Madrid og min favoritspiller er selvfølgelig Benzema
3 … I Danmark holder jeg med FCK
4 … Jeg spiller Playstation i min fritid, og er ellers sammen familien og vennerne
5 … Jeg håber at få en kontrakt, og det siges at mine styrker er at jeg er meget løbestærk og en værdifuld duel spiller.

Skrevet af Claus Vandborg
Foto af Hans Duelund Larsen.