Vælg en side

Matthias har muligvis blåt blod i årerne.

 

Matthias Vincent Andersen (født 27. april 1993) fik sin debut på vores divisionshold 4. august 2018 som erstatning for Emil Farver (som havde indstillet sin karriere). Det var mod Brønshøj, og B.93 tabte hjemme 0-4 efter en skidt kamp af holdet. Matthias klarede sig dog så godt, at han fremadrettet blev fast venstre back på vores bedste hold. Han har dags dato spillet 44 kampe for B.93 og lavet et mål (udekampen mod HIK, som vi vandt 3-0). Han arbejder som lærervikar på Vigerslev Allé Skole i Valby og teleprompter på TV3 Sport. Han kaldes for øvrigt “Matti” af holdkammeraterne, men vi holder en formel tone i “93 `eren” .

Grunden til jeg er i B.93
I min tid i klubben har jeg endnu ikke oplevet, at jeg ikke har glædet mig til at komme til træning eller kamp. Det tilskriver jeg i høj grad mine holdkammerater, trænere og menneskerne i kulissen for. Og så er der noget specielt over at repræsentere en stolt, gammel og traditionsrig fodboldklub.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det er især i de svære tider, at man må holde sammen. I forbindelse med Joel Dondes tragiske dødsfald tror jeg vi allesammen kunne mærke den kærlighed, ånd og sammenhold, der eksisterer i B.93.

Min største oplevelse i B.93 regi
Det må være da jeg som afslutning på sæsonen 2018/2019 blev kåret som årets spiller af fanklubben. Det varmede meget om hjertet og var et stort skulderklap.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg er stor fan af Real Madrid
2 … Jeg er tidligere elitespiller i badminton
3 … Jeg var den første i min klasse, der lærte at læse
4 … Et år inden jeg kom til B.93, tog jeg på et højskoleforløb på Oure, hvor jeg genfandt fodboldglæden, efter et par hårde år med en del tid som reservespiller i FC Helsingør
5 … Min tipoldemor på min fars side er uægte barn af Frederik 7. Historien i min familie går på, at min tipoldemors forældre blev tilbudt en stor gård for ikke at sladre til Frederik 7.’s kone.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Christian Midtgaard.