Vælg en side

Ugens profil i 93’eren er vores nye bestyrelsesmedlem Matias Holland (født 27. januar 1988).

 

Matias er bankrådgiver til daglig og medlem af B.93 i tre omgange (1993, 1998 og igen siden 2001). Som han kommer ind på senere i teksten, er han lidt af en Five A Side konge.

Derfor har redaktionen – for en gangs skyld – valgt et foto, hvor også andre er på. Det er vinderholdet fra turneringen 2018, og man ser – udover Matias – også Kim Milwertz, Lars Arnskov og Martin Skriver (sidstnævnte mangler stadig at blive “ugens profil”. Det arbejdes der på i det stille). Se i øvrigt mere Five A Side historie her, webred.

Matias er en frisk og kvik fyr, som har en sjov definition af ordet legender (se senere, webred.)

Grunden til jeg er i B.93
B.93 er en fantastisk klub, hvor man i 90’erne og de tidlige 00’ere var super dygtige til at avle talenter. Da jeg skiftede til B.93 var det primært på grund af klubbens gode rygte for at skabe talenter, men eftersom mit talent aldrig rakte til en 1. holds-plads valgte jeg at finde kammeratskabet i breddeafdelingen. Klubben står for mig stadig for en elitær tilgang til fodbold, og giver nogle fantastiske rammer for at dyrke sin hobby, sit talent eller sine gode kammerater.

Det jeg holder mest af ved B.93
Vores rammer – privat træningsanlæg, “Slottet” med hendes fantastiske historie, vaskeordning for breddeholdene i gamle dage. Fysioterapi i forlængelse af klubhuset og fitnesscenter som medlemmer kan benytte under ordnede forhold. Herudover betyder sammenhængen i klubben meget for mig. Jeg har ofte tørnet ud for Seniorholdene, uanset om det har heddet 2. senior eller 6. senior, og jeg har oplevet at 1. holdet har stillet halve hold til rådighed, når 2. holdet har haft brug for support. Den sammenhæng i klubben, som er stærkt prøvet i disse år, er for mig noget helt særligt.

Min største oplevelse i B.93 regi
Uha – den er sværere. Til klubbens årlige Five A Side vandt jeg sidste år, og det er en af de helt store meritter. Ellers er der barndomsminder med diverse sejre i ind- og udland som lilleput. På den sociale side fylder udlandsturene i høj grad – og i 3. senior truppen arbejder vi pt. på en udlandstur.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Som bestyrelsesmedlem er jeg her for medlemmerne. I kan altid ringe, skrive eller komme forbi på banen og få en snak om hvad der rører sig i klubben
2 … Når jeg ikke sidder i banken eller løber rundt på fodboldbanen investerer jeg gerne i startups eller i ejendomme
3 … Jeg har trykket hånd med legender som Claus Vandborg, Preben Elkjær og Jens Kolding – dem har jeg alle sammen mødt igennem B.93
4 … Jeg har de sidste tre år ryddet bordet til Five- A -Sidens gavelotteri – får jeg ikke snart noget modstand?
5 … Jeg har ikke peaket endnu – jeg satser på 1. senior i 2019.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra B.93’s arkiv.