Vælg en side

Vi har profil nr. 70 i rækken af personligheder klar til jer. Vi præsenterer Martin Jensen, født 22. februar 1984. Martin er
“Head of Coaching” i B.93, som i praksis betyder at han er ansvarlig for talentudviklingen i B.93, ligesom han er træner for U17 Divisionsholdet. Man skal ikke lave meget research for at finde ud af Martin er meget musikinteresseret, og faktisk er en ganske ferm musiker. Ugens profil er kæreste med Marie, som han også bor sammen med. Martin Jensen er en mand, klubben forventer sig meget af.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg er i B.93, fordi jeg brænder for at gøre en forskel for unge talenter på højeste niveau i Danmark. B.93 er en klub, hvor der er højt til loftet og samtidig er plads til både fællesskab og ambitioner på den enkeltes vegne.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det er de mange passionerede mennesker, der hver især knokler stenhårdt for klubben og den begejstring man møder hver dag på anlægget fra spillere, trænere og ledere.

Jeg glæder mig hver dag til at møde på arbejde af samme årsag. Samtidig emmer det af talentudvikling på anlægget, hvor historien vejrer stolt over klubben.

Min største oplevelse i B.93 regi
Vi er kun lige begyndt på et nyt kapitel, hvor der forhåbentlig venter mange store oplevelser forude.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Er oprindeligt uddannet i musik og har lovet Danny Jung at vi starter et band i 2019
2 … Jeg er en virkelig dårlig taber. Heldigvis sker det sjældent i B.93
3 … Sætter en ære i at sige tingene, som de er
4 … Vil løbe næsten uendelige længder for mennesker der er loyale
5 … Jeg er engang blevet bortvist i Danmarksserien, for at spørge dommeren hvem der giver øl efter kampen.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Mark Bernquist