Vælg en side

Jeg sætter stor pris på det meget høje ambitionsniveau i klubben.

Malthe Louis Mosegaard Weisdorf er født 20. juni 2000 og ugens profil. Han arbejder fuldtid i virksomheden Veo, der laver fodboldkameraer styret af kunstig intelligens. Han er selvfølgelig kendt i B.93 for sit store talent, som blandt andet har givet ham kampe på divisionsholdet. Han er typisk venstre back. Malte er 184 cm høj.

Efter fire kampe på bænken i efteråret 2019 fik Malthe sin debut i udekampen mod Dalum i juni 2020, hvor han kom på banen allerede i det 43. minut. Malthe bor med sine forældre og har en storebror.

Grunden til jeg er i B.93
Den oprindelige grund til, at jeg er i B.93, er, at jeg som 13-årig følte, jeg havde brug for nye udfordringer, og at jeg gerne ville omgive mig med spillere og trænere, der havde samme målrettede “mindset” som mig selv. Søren Sørensens far, som er min fars gode ven, anbefalede så B.93, og jeg endte med at skifte hertil og har stortrivedes i de syv år siden da.

Det jeg holder mest af ved B.93
Jeg sætter stor pris på det meget høje ambitionsniveau i klubben. I og med der er en stærk tro på ungdom og spillere fra egne rækker, er der en generel stræben efter at flytte sig fremad – både individuelt og kollektivt.

Ambitionerne om at forbedre sig som spiller og klub er kun blevet understøttet af den meget stærke stab, vi har fået rundt om holdet, og som gælder i hele klubben på tværs af senior- og ungdomshold.

Derudover er jeg vild med den familiære stemning i klubben blandt spillere, trænere og tilhængere – man kan virkelig mærke, det er en klub med lange og stolte traditioner.

Min største oplevelse i B.93 regi
Der er to oplevelser i min tid som 93’er, der står klarest.

Først og fremmest var det specielt at komme på banen for første gang på Østerbro Stadion i vores sejr over FC Sydvest i foråret. Også min første kamp i startopstillingen mod VSK Aarhus i sidste sæsons afsluttende kamp var en stor oplevelse.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg er stor Liverpool-fan
2 … Jeg er tennis- og NBA tilhænger og følger flittigt med
3 … Jeg skal fra sommeren 2021 studere på Dartmouth College i New Hampshire, USA
4 … Jeg stræber efter at blive ortopædkirurg
5 … Jeg har – efter afstemning – holdets bedste venstreben.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Christian Midtgaard (valgt af dagens profil).