Vælg en side

Vi præsenterer endnu et af klubbens mange store fodboldtalenter.

 

Hans navn er Magnus Krogh Hansen (født 21. april 2001), og han er en af klubbens største talenter – hvilket han meget ofte har bevist på banen. Udover at spille fodbold i B 93, går Magnus i 1.G på Gefion Gymnasium som ligger ved Østerport Station. Han er oprindeligt 1. års U19 spiller, men blev i vinter rykket permanent op i 2. divisionstruppen.

Magnus kan spille de fleste offensive positioner, men mener selv at være bedst som angriber. Bonusinfo er at Magnus far (Frank Krogh Hansen, født 1966) har spillet på B.93’s 2. senior som 25-årig. Magnus er profil nr. 114 i vores serie af klubpersonligheder.

Som bonusinfo kan det nævnes at Magnus er den første i ” 93 `eren” som præsenteres på en tirsdag  – hvilket vil blive standard fremadrettet. Med andre ord er udgivelsesdagen nu rykket fra mandag til tirsdag.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg tog på efterskole som 15-årig, da jeg oprindeligt er fra Bornholm og søgte nye udfordringer med fodbolden. Dengang var jeg første års U17 spiller og jeg prøvetrænede i et par klubber. Det stod klart for mig allerede efter første træning, at valget skulle falde på B.93. Og det jeg helt klart blev smigret af, var den hurtige vej til førsteholdsfodbold igennem den gode ungdomsafdeling, som vi har her i B.93.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det jeg holder mest af i ’93 er helt klart miljøet mellem alle trænerne og spillerne. Der bliver arbejdet hårdt og koncentreret, men der er også plads til at man kan have det sjovt, som jeg prioriterer rigtigt højt.

Min største oplevelse i B.93 regi
Min største oplevelse i B.93 må være da jeg fik min debut for førsteholdet sidste forår i en kamp mod VSK Aarhus, som vi vinder med 1-0. Og så da jeg fik min første ungdomskontrakt med B.93, var også en kæmpe oplevelse og et af mine store mål som jeg har kæmpet hårdt for.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Det var den tidligere B.93-spiller Jonas Berg der fik mig til klubben
2 … Min familie bor på Bornholm
3 … Jeg er holdets bedste til kortspil
4 … Jeg har hele mit liv holdt med Brøndby og Arsenal
5 … Aske Lundsgaard var min huslærer på Efterskolen og han har lært mig meget.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Christian Midtgaard.