Vælg en side

Alle i klubben er super imødekommende.

Navnet er Luella Charlotte Sohngaard Hoppe (født 8. oktober 2006). Luella arbejder som tennistræner i B.93, hvor hun selvfølgelig også er medlem og spiller sin tennis. Hun har en mor, og en søster der også spiller tennis i B.93.

Luella er profil nr. 280 i rækken af klubpersonligheder, vi har præsenteret siden vi startede i 2017.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg er spiller i B.93 først og fremmest fordi, jeg elsker at spille tennis. Jeg valgte ikke selv klub, det gjorde mine forældre, så jeg har bare været mega heldig at jeg er endt i en så hyggelig og inspirerende klub.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det jeg holder mest af ved B.93 er uden tvivl menneskerne. Alle i klubben er super imødekommende, og forholdet mellem trænere og elever er ikke tvunget, men føles derimod som venskaber.

Jeg og den pigegruppe jeg har trænet med gennem årene har altid haft det sjovt med alle i klubben og har flere gange afholdt hyggelige lektiecafer inde på klubbens kontor efter træning. Dette var for mig altid en hyggelig måde at slutte dagen af på, og vi havde det altid mega sjovt i hinandens selvskab.

En anden ting jeg holder meget af ved B.93 er at de lytter til en hvis der er noget man har på hjerte. Hermed er klubben altid omstillingsparate og klar til at sørge for ændringer hvis man er utilpas.

Min største oplevelse i B.93 regi
Min største og bedste oplevelse i klubben var engang hvor der blev afholdt et julearrangement. Her var alle trænere, børn og de resterende af klubbens medlemmer samlet til hyggelig julemad, samt “bingo banko” og en masse god tennis, og så var der også mulighed for at spille og sove i klubben efter arrangementet.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg har spillet tennis i B.93 siden jeg var 8 år gammel
2 … Jeg blev træner i klubben for snart to år siden
3 … Jeg strenger ketchere op i B.93
4 … Netspil er ifølge mig det sjoveste ved tennisspillet
5 … Jeg elsker at komme ned i B.93 efter en lang skoledag, da det føles som et frirum, hvor jeg kan slappe af og have det sjovt.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra familiearkiv