Vælg en side

Er rørt af det sociale, af kammeratskabet og de mange ildsjæle.

Den udvalgte til 93’eren denne gang, er en kendt stemme, hvis man kommer på Østerbro Stadion til divisionsholdets kampe, hvor han har sin helt egen stil.

Det drejer sig om den “nye” stadionspeaker Lloyd Rørbæk Slumstrup, som er født 14. maj 1988. Til dagligt arbejder Lloyd i Hellerup, hos den amerikanske virksomhed Oracle som Account Executive. Han har tidligere boet to år i Barcelona og næsten fire  år i Amsterdam for samme virksomhed, hvorefter Lloyd flyttede til København i december 2019. Han er single, har ingen børn og er bosat på Nørrebro.

Grunden til jeg er i B.93
Efter jeg havde endt mit udlandsophold i både Amsterdam og Barcelona, flyttede jeg til København i december 2019 og blev med det samme forelsket i klubben.

Introduktionen skete via min kære fætter, Daniel Rørbæk, som netop havde indgået aftale om, at levere Bajeurs til hanerne på Østerbro Stadion. Da han for alvor gik ind i B.93-projektet med 93.Global, fulgte jeg trop.

Er rørt af det sociale, af kammeratskabet, og de mange ildsjæle som definerede klubben og dens værdisæt. Noget som brændte igennem, ligegyldigt om det var i fan-bussen på vej til Kolding eller når man mødte de frivillige på Østerbro Stadion på kampdagene, eller spillertruppen efter endt træning på Svanemøllen. Det var sammenhold, og det var Østerbro.

Det enorme potentiale som klubben har, var umuligt ikke at finde kærlighed i.

Efter halvanden sæson som syngende fan på Terrassen (nogle gange sågar trommeslager til aflastning for Brian Nehm), opstod muligheden for at hjælpe til som frivillig i speakerboksen. Vores kære direktør, Patrick Hyldgård havde sig en stressende eftermiddag som speaker mod HIK og herefter blev jeg ringet pænt op og betroet opgaven.

– Det skal han have stor tak for! 😊

Det jeg holder mest af ved B.93
KAMPDAGENE.

Jeg kan ikke beskrive det med ord.

– Det skal opleves og fodbold skal generelt ses live på Stadion.

Min største oplevelse i B.93 regi
Datoen 17. juni 2023 vil altid stå som et særligt øjeblik for mig og for hele B.93 klubben.

Jeg havde forinden i foråret haft min ”debut” i boksen hjemme mod AB i en relativ chancefattig kamp som endte 1-0 på mål af Simon Wæver i kampens 32. minut. På det tidspunkt havde jeg ikke de store forventninger til, at vi kunne kvalificere os til oprykningen i den sidste spillerunde mod Thisted, men sikkert var det, at vi skulle spille oprykningsspil.

Det uventede skete. Efter en heroisk indsats, mål af Abdullah Iqbal og sejr på et propfyldt Esbjerg Stadion lå vi lige pludselig nummer et med én spillerunde tilbage.

Og så tilbage til datoen, 17. juni 2023.

Vi fandt os selv bagud over for et Thisted-hold, der kun spillede for æren. På trods af situationen var der ingen panik på Østerbro Stadion. Det her var vores dag.

Kaptajn Mikkel Mouritz leverede det afgørende mål på straffe til 1-1, og fra det øjeblik begyndte festen langsomt at bygge sig op. Efter stadionuret havde rundet de 94 minutter kom forløsningen. Efter 18 år i 2. division var realiteten den, at vi fra næste sæson skulle vi byde velkommen til 1. divisionsfodbold på Østerbro Stadion

Aftenens videre forløb er der desværre ingen beretninger fra, men jeg glæder mig allerede til næste oprykningsfest – denne gang til landets bedste række.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Autodidakt stadionspeaker (B.93 er første og eneste klub, der er blevet speaket for.)

2 … Stor passion for ishockey. Ishockeyen fylder en del hos mig, og jeg har fået min sportslige opdragelse i ishockeyklubben, Herning Bluefox. Sporten har stadig én stor plads i mit hjerte og jeg følger den danske liga tæt, samt vores danske drenge i NHL (verdens bedste hockey-liga). Jeg selv havde en ret så ubetydelig ungdomskarriere, hvor eneste nævneværdige vel er, at målmanden i alle årene hed Frederik Andersen (Carolina Hurricanes).

3 … Utrolig stolt og ydmyg over, at må være med til at skabe rammerne i og omkring vores hjemmekampe. At se udviklingen på Østerbro Stadion fra 2020 og til nu, er ganske enkelt enestående og giver gang på gang følelsen af, at være med til noget ganske unikt.

4 … Har det svært med dårlig vejr, regn og ingen mennesker på stadion.

5 … Kan bedst lide én kold fadøl, men hvis andet ikke haves, kan én flaskeøl også gå an …

Skrevet af Claus Vandborg.
Fotos: Kasper Kristoffersen.