Vælg en side

Der er altid god stemning i klubben.

Ugens profil i 93’eren er en af vores profiler på 1. Kvindesenior. Vi præsenterer Linnéa Louise Borbye, der er født 15. marts 2001. Hun er administrationselev i HR og Løn (Madklubben) , og udover det bruger hun sin tid på fodbolden i B.93. Hun bruges mest som angrebsspiller på holdet. Som resten af holdet (de er ubesejrede indtil videre i Kval-rækken) er hun kommet godt fra start i sæsonen.

Ugens profil er en vaskeægte efternøler, da hendes bror er ni år ældre og hendes min søster plus to år. Linnéas nærmeste familie er bosat i København og resten bor enten på Bornholm hvor hendes far er fra eller i Sverige, hvor moderen er fra. Linnéas forældre har altid været i flybranchen hvilket gør, at hun har rejst meget i sit liv.

Grunden til jeg er i B.93
Trænerteamet og mine holdkammerater er den primære grund til at jeg spiller i B.93.

Trænerteamet havde jeg på U18 i FC. Nordsjælland og hele teamet stoppede da vi skulle spille senior. Jeg flyttede til B.93 efter et år på senior i FCN, da jeg hørte at de ville køre seniorholdet herude.

Jeg har aldrig været under så gode vinger før, hvor rammerne er der for at udvikle sig. Jeg er stadig ung senior spiller og har derfor brug for at fokusere på udvikling og resultater samtidigt.

Vi får tilsendt klip fra hver træning og hver kamp med justeringer og daglige fokuspunkter. Ting som jeg oplever er en sjælden del af de danske “traditionelle” rammer. Efter jeg har været i dette set-up er jeg fuldstændig overbevist om, at det udvikler mig langt hurtigere, da jeg altid ved “hvorfor” vi gør som vi gør.

Mine holdkammerater har jeg det enormt godt med. Fodbold er en holdsport og det er enormt vigtigt at kunne fungere sammen, da man ses hver dag og skal samarbejde. Sidst så ligger B.93 enormt centralt og 5 minutter på cykel fra min lejlighed. Lokationen har derfor også spillet en stor rolle.

Det jeg holdt mest af ved B.93
Atmosfæren i B.93 er fabelagtig god. Der er altid god stemning i klubben – det er det som jeg holder mest af ved B.93.

Min største oplevelse i B.93 regi
Det var klart da jeg underskrev min kontrakt med B.93.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg snakker flydende svensk, da jeg er halv svensk
2 … Jeg bor på Østerbro
3 … Jeg snitter altid keglerne i opvarmning ellers føler jeg ikke at jeg har opvarmet ordentligt (totalt mærkeligt – I know)
4 … Jeg er god til at stå på hovedet
5 … Jeg er et KÆMPE konkurrence menneske på alle fronter. Jeg vil altid være den bedste.

Skrevet af Claus Vandborg.
Fotos af Christian Midtgaard.