Vælg en side

Hans navn er Leonel Caicedo Montano Dahl (født 2. oktober 1999), men han kendes mest som Leo og er et af klubbens største talenter og har ofte været blandt de bedste på 1.senior.

Han fik debut i pokalkampen mod FCK 1. marts 2017, og siden har han været en fast del af divisionstruppen (han afløste den meget trætte Seb efter 79 minutter). Det er dog ikke lykkes Leo at spille for så mange tilskuere siden – vi håber selvfølgelig det sker igen.

Ifølge klubbens optegnelser har han været medlem af B.93 siden oktober 2010 – lige efter han fyldte 11 år. Mange mener hans bedste kamp for B.93 var ude mod Vanløse i dette efterår – der lavede Leo to fine scoringer i den flotte 3-0 sejr. Han mener selv at være hurtig (se længere nede), men det var han ikke med hensyn til at lave dette interview. Leo er vores interview-offer nummer 90 i denne serie af klubpersonligheder, og kan blive rigtigt god – hvis han undgår skader og arbejder målrettet med sin fodbold.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg er i B.93, fordi jeg holder meget af den måde klubben arbejder med unge spillere på. Jeg føler at klubben er det helt rette sted for mig og min udvikling som spiller. Klubben har derudover betydet virkelig meget for mit liv uden for banen, da jeg gennem klubben har mødt mennesker som jeg stadig vil ses og være venner med – selv lang tid efter jeg ikke er i klubben længere.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det jeg holder mest af ved B.93 er at i alle de år hvor jeg har været i klubben har det altid stået virkeligt tydeligt frem, at sammenhold og hårdt arbejde er hvad klubben står for – og det vil det blive ved med mange år frem.

Min største oplevelse i B.93 regi
Min største oplevelse i B.93 regi er stadig min 1. senior debut mod FCK inde i Parken, selvom det ikke blev til en sejr. Jeg har dog spillet mange spændende turneringer i udlandet, men den kamp står alligevel meget tydeligt for mig.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg bor – og har altid boet på Nørrebro
2 … Jeg går meget op i tøj og musik
3 … Jeg startede min fodbold karriere i Bk. Skjold
4 … Jeg har spillet i klubben siden jeg var 11 år
5 … Jeg er klart den hurtigste spiller i truppen.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af MarkB