Vælg en side

Jeg holder helt klart mest af de mange forskelligheder og personligheder, man møder i B.93.

 

I denne uge har vi – noget så sjældent som – en landsholdspiller i “93’eren”. Vi præsenterer Lavdrim Ljatifi, der er født 12. august 2002. Han er midtbanespiller og regnes som en af klubbens store talenter. Lavdrim har en storesøster, og han bor i Husum sammen med sine forældre. Vi havde et beskrivende opslag på vores sociale medier tilbage i november 2019, da Lavdrim blev udtaget (det er sket før for dagens profil) til landsholdsamling for sit land Nordmakedonien. (Det kaldes også i visse kredse for Makedonien, men landets officielle navn er juridisk  Nordmakedonien, efter international aftale, webred.). Du kan også se den seneste omtale her på fodbold.b93.dk.

Grunden til jeg er i B.93
Grunden til at jeg er i B.93 er på grund af de gode udviklingsmuligheder der er i klubben, og at man gang på gang kan blive presset til det yderste, fordi der er så mange dygtige spillere.

Det jeg holder mest af ved B.93
Jeg holder helt klart mest af de mange forskelligheder og personligheder, man møder i B.93. Hver gang man træder ind i omklædningsrummet, får man et smil på læben, fordi der er plads til alle og alle kan joke med alle.

Min største oplevelse i B.93 regi
Det er kampen mod Spartak Moskva, som blev spillet i Tyrkiet. Det var en kamp, hvor alle vi spillere kæmpede til det yderste, hvilket resulterede i flot en sejr. Dette var nok den største – af mange store oplevelser – jeg har oplevet som spiller i B.93.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg er albaner fra Makedonien
2 … Jeg spiller for det makedonske U19 landshold
3 … Jeg har spillet for B.93 i snart ni år
4 … Mit idol er den spanske midtbanespillere Iniesta
5 … Til dagligt studerer jeg og afslutter gymnasiet til sommer.

Skrevet af Claus Vandborg
Foto fra hjemmearkiv.