Vælg en side

Lars Arnskov er født 29. december 1965), og er vel nok den bedste venstreback, som aldrig har spillet på divisionsholdet – hvis I forstår hvad jeg mener. Lars arbejder som murer, og er en meget kendt og populær B.93’er. Han spiller på “Masters”, har været holdleder på 1. senior, har gjort rent i klubben og været inspektør/vagt både på det nye og gamle anlæg, og endelig har dagens profil været kontrollør i 10 år til holdets hjemmekampe. Lars – som bor sammen med Bettina og har hunden Luna – er indbegrebet at en flink fyr og et beskedent menneske. Og, ja – det er Gittes lillebror.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg født ind i det. Min far tog mig med over for at spille fodbold –  da jeg var seks år, men fik at vide jeg var for lille og måtte komme tilbage året efter så det gjorde jeg, og har spillet her siden. Min far Kurt spillede fodbold i klubben og var inspektør – min mor Aase passede på ungdommen, og siden styrede kontoret. Det styrer min søster Gitte nu.

Det jeg holder mest af ved B.93
Jeg har spillet sammen med mange gode spillere siden lilleput, og vi spiller stadig sammen. Det er fantastisk med vores gode sammenhold. B.93 er en fed klub, med mange dejlige mennesker.

Min største oplevelse i B.93 regi
Det var nok da jeg blev kåret som årets ynglingespiller, fik at vide at det også var årets ungdomsspiller og røg op i 1. holds truppen. Eller da jeg var lilleput, og vi spillede forkamp i Idrætsparken til “Stjerneholdet” mod Frankrig med flere tusinde tilskuere på lægterne. En spiller fra Brønshøj og jeg blev taget til siden for at få taget billeder af de franske spillere (pavestolt var jeg). Og endelig alle de rejser jeg har været på som ungdomsspiller, både inden- og udenlands.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg har nok klubbens største B.93 – tatovering
2 … Jeg er nok den mest et-benede spiller klubben har haft. Jeg fik trænet mit højreben, men lige meget hjalp det. Nu bliver det brugt til at holde øllet koldt
3 … Jeg startede på 10. puslinge med Gummi som træner
4 … Jeg har arbejdet som murer i 37 år. Det startede da en murermester – der var 93 fan – søgte en lærling.
5. … Jeg har arbejdet 10 år som murer på alle københavnske idrætsanlæg, inklusiv renovering af 2 sal på Slottet.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.