Vælg en side

Kim Svensson (født d. 12 april 1958) er været ansat i Hovedstadens Beredskab (tidligere Københavns Brandvæsen) i 33 år. Kim er næstformand i den meget omtalte gruppe “De Gyldne, og følger sit barnebarn Liam i dennes fodboldspil (Liam holder med Real Madrid og har spillet i B.93 siden efteråret 16) Kim har været gift med Joan i snart 33 år, og har to døtre, Sabrina (31) og Sandie (25), og måske er det kvindelige overtag, grunden til han er det mest hjælpsomme og sympatiske menneske på Østerbro.

Grunden til jeg er i B.93
Da jeg blev meldt ind i B.93 17-04-1968 (kontingent pr. Halvår var dengang 18,75 kr) var den største grund, at jeg på det tidspunkt havde to brødre der spillede i B.93 – Flemming og Ryan. Flemming spillede der et par år, mens Ryan har været medlem i 52 år. Ud over mine brødre, spillede der en del fra gården i klubben -bl.a andet familien Møller. Den bestod af Ib, Harry og Allan Møller. ( De to første er desværre døde). Dengang var B.93 den største og bedste klub på Østerbro – ligesom i dag.

Det jeg holder mest af ved B.93
Kammeratskabet. Har i dag 50 års venskab med en del fra B.93. Nyder at komme derovre og mødes med De Gyldne, samt at følge Liam`s U 8 hold – med deres fantastiske trænerteam Kenneth og Ole.

Min største oplevelse i B.93 regi
Pokalfinalen 1982, som vi jo vandt, plus alle de mange fester, samt et udtal af rejser. Blandt andet til Berlin. Paris. Polen. Og i 2008 en 12 dages -tur med min datters pigehold til Sct. Croix, med Leif Clemens. Michel Zola og Jørgen Jensen.

Fem ting I skal vide om mig …
1 … Har slidtgigt i begge knæ
2 … Har engang spillet tennis i 93 med Steen Berenzino ( nu Steen Hartvig) fra min årgang. Vi købte en ketcher, plus seks bolde hver i Stadion Sport. Derefter tegnede vi en bane i en time – efter 35 min havde vi ikke flere bolde, har ikke spillet siden.
3 …Jeg samler på Lego City.
4 … Har været medlem af B. 93 i 50 år i 2018.
5 … Jeg har været på DSB landsholdet i fodbold ved de Nordiske Mesterskaber i 1983, og blev topscorer med 4 mål.

93’eren er skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.
Se arkivet med tidigere 93’eren portrætter.