Vælg en side

Kasper Fløe brænder for sin trænergerning.

 

Denne uges profil i “93’eren” (og nr. 127 i rækken siden serien startede tilbage i marts 2017) er eksemplet på endnu en frivillig og ulønnet træner, der gør en forskel for B.93 og et ungdomshold. Vi præsenterer Kasper Fløe (født 28. juli 1975). Han er – når han ikke træner de små –  i job som “Business Manager” i IT Branchen. Han er fra en sammenbragt familie med fire børn (to B.93 spillere). Kasper fotograferer en masse, men dagens fine foto af ham, er taget af en professionel fotograf – nemlig Maria Sattrup (se længere nede). Jeg fik færten af ugens profil gennem hans makker i trænergerningen, Kenneth Thomas Olsen.

Grunden til jeg er i B.93
Da min søn Bertram, som 4-årig ville i gang med at spille bold og vi skulle vælge en klub at kaste vores energi i, var hans oldefar Jørgen stadig i live. Jørgen havde i sin ungdom spillet i B.93 og viste begejstret nogle gamle billeder frem fra et udvalgt B.93 hold, der havde deltaget på en sommerlejr i Klintenborg i 1935.

På holdet var udover oldefar også legenden Lange John Hansen, og masser af andre vigtige kammerater fra hans barndom. Derefter var valget af klub, som vi ville være en del af afgjort – billedet hænger i øvrigt hjemme hos os i dag (se topfotoet, webred.).

Det jeg holder mest af ved B.93
At der er en god balance mellem kammeratskab og fællesskab, men samtidig en seriøsitet omkring det vi laver og en udbredt vilje til at være det bedste, vi kan være sammen. Og så kan det noget, at vi har en historie i klubben vi kan være stolte af.

Det historiske foto fra Kasper Fløes privatarkiv, hvor oldefar Jørgen deltog på et udvalgt hold i en sommerlejr i Klintenborg i 1935.

Min største oplevelse i B.93 regi
Jeg har trænet mit hold fra de var U5 til nu hvor de er U9, og det som har gjort størst indtryk på mig, er når drengene i forskelligt tempo knækker koden for fodbold. En dreng, der har været med holdet fra første dag  – og altid spillet stævner med det kamphold hvor tempoet var lidt lavere – fik i vinters chancen for at spille et stævne, hvor han gik op i niveau. Han brændte banen helt af i fem kampe og endte som stævnets topscorer. Så fortjent og siden har han ikke set sig tilbage. Den dag glemmer han aldrig og jeg gør sikkert heller ikke.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Lever i en stor dejlig stor sammenbragt moderne familie
2 … Min egen karriere peakede på et mellemgodt lukket DAI hold, der kun kunne vinde i regnvejr
3 … Siden blev det til løb, med en række halv- og hel maraton rundt omkring i Europa – pt. dog mest bare rundt om søerne.
4 … Starter til efteråret et indsamlingsprojekt med fodboldudstyr til Afrika. Jeg håber, at rigtig mange har lyst til at bidrage
5 … Fotograferer en masse – til tider også på Svanemølleanlægget.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Maria Sattrup og arkiv.