Vælg en side

Det er fedt at være en del af sådan et miljø.

Ugens profil i 93`eren er Karoline Holte Hedelund Wietz, som er født 9. marts 2001.

Karoline arbejder som servitrice på Halsnæs Bryghus i Hundested. I disse dage er hun skadet, og venter på at få udført sin anden operation, men når Karoline er på banen er hun en alsidig offensiv og teknisk stærk midtbanespiller.

Karolines forældre er Jakob Holte Hedelund Wietz og Rikke Kristina Holte Wietz. Hendes mor har spillet kampe for ungdomslandsholdet og var den første fodboldspiller fra Ølstykke til at gøre det. Forældrene støtter hendes ambitioner med fodbolden rigtig meget. De har altid og står stadig til rådighed omkring kørsel til og fra træning og kamp, hvilket har været og er en kæmpe hjælp, eftersom der næsten er langt til alt når man bor i Hundested.

Nu hvor Karoline selv har kørekort, har hun en bil til rådighed, hvilket gør det meget nemmere at komme helt til København fra den lille havneby de bor i. Derudover har Karoline to brødre, en yngre William og en ældre Benjamin.

Grunden til jeg er i B.93
Grunden til at jeg er i B.93, er fordi hele konceptet der er i klubben tiltaler mig meget. De ønsker at udvikle kvindefodbolden og gøre det til noget meget større end hvad det er den dag i dag.

Størstedelen af staben omkring holdet kender jeg også fra tiden i FC Nordsjælland og det var derfor ikke en svær beslutning at tage om at komme til klubben. Jeg ved, at det er nogle gode mennesker og at vi ønsker det samme. Nemlig at spille i en af landets bedste rækker og at komme dertil med et helt bestemt spilkoncept og egne talenter. Spillestilen som staben ønsker at have inkorporeret på holdet tiltaler mig enormt meget, hvilket også er grunden til at jeg er i B.93.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det er seriøsiteten omkring det hele. Jeg kender som sagt en stor del af trænerstaben fra FCN, og ikke nok med, at jeg ved hvor seriøse de er, om at holde sig til en bestemt måde at køre spilkonceptet på og strukturere tingene, så kan man også mærke det så snart man er i dialog med dem og på trænings- og kampbanen.

De ved præcis, hvor vi skal hen og hvad der skal gøres for at komme dertil, og vi spillere er ikke blege for at stille spørgsmål for at forstå det og gøre hvad der skal til for at få tingene til at lykkes. Man kan tydeligt mærke koncentrationen og seriøsiteten i taktiklokalet og på banen hos hele holdet, og det er bare fedt.

Vi vil alle gerne præstere vores bedste hver evig eneste gang, både individuelt og som hold, og det er fedt at være en del af sådan et miljø.

Min største oplevelse i B.93 regi
Da jeg kun har spillet i klubben siden sommeren 2020, og været skadet siden december 2020 i knæet igen, er det svært at sige, men jeg vil fremhæve en ting, som har været meget vigtig for mig.

Min største oplevelse på banen i B.93 regi, var mit comeback efter genoptræning i halvandet år grundet operation i menisken. De troede på mig og gav mig muligheden for at spille fodbold igen på et godt niveau, og det var meget stort for mig.

Jeg vil dog også nævne, at det var stort at slutte som 1’er i oprykningsspillet, selvom jeg ikke var på banen i de sidste få kampe der blev spillet. Det gjorde dog ikke min glæde mindre.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg kommer fra Hundested og nyder at bo her, hvilket ingen af mine venner er i tvivl om
2 … Jeg er en meget teknisk spiller, og elsker at nørde det på banen
3 … Jeg er et stort familiemenneske
4 … Jeg har tidligere spillet i Hundested, Melby, Hillerød og FC Nordsjælland inden jeg kom til B.93
5 … Min onkel sagde engang til mig: “Hard work beats talent, when talent doesn’t work hard” og det har været med mig lige siden.

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto og portrætfoto: Christian Midtgaard.