Vælg en side

B.93 er en klub med en god kultur.

 

Karl Noppen Bertelsen er født 19. februar 2007. Han har i foråret spillet på vores talentfulde U17 mandskab. Karls position på banen er primært som stopper. Karl bor sammen med sin mor og far, og han har derudover en lillebror på to år og en lillesøster som er ti år ældre. Der er store forventninger/forhåbninger til Karls fremtid i B.93

Grunden til jeg er i B.93
Jeg har spillet i B.93 siden jeg var fem år gammel, så det er alt jeg har kendt til i forhold til at spille fodbold. En stor del af hvorfor jeg spiller i B.93, er at jeg kan mærke at folk omkring holdet vil mig det godt. Diverse holdledere, spillere og trænere vil mig det bedste. De støtter og hjælper mig.

Så er det også fedt, at der er så gode muligheder i klubben og at have et 1. hold, som præsterer. Det giver mig en klar målsætning om at komme op på 1. holdet en dag, og hjælpe med til klubbens fortsatte succes.

Det jeg holder mest af ved B.93
Generelt synes jeg, at B.93 er en klub med god kultur. Trænerne jeg har haft, har betydet meget for min udvikling. Både på banen, men også i forhold til at give mig et skub, når der var brug for det og hjælpe mig mentalt. Men dét jeg holder mest af er nok holdkammeraterne.

Min største oplevelse i B.93 regi
Min største oplevelse med B.93 var helt klart, da vi på U15 spillede pokalfinale mod FC Nordsjælland på Right To Dream Park I Farum. Kampen endte 1-1, og vi endte desværre med at tabe i straffe. Det var en af mine mindre gode kampe, men en oplevelse jeg har lært meget af, og en stor oplevelse for mig. (Læs om sejren over FCK i semifinalen, webred.).

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg er kæmpe Arsenal-fan
2 … Jeg elsker Berlin
3 … Jeg er lige flyttet til Nordhavn
4 … Jeg vinterbader
5 … Jeg interesserer mig for tøj og kunst.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra B.93 og privatarkiv.