Vælg en side

Folk brænder for B.93.

I denne version af 93’eren præsenterer vi Karim Bader. Han er født 23. juni 1979, så det er ved at være “fødselsdag-tid” for Karim. Han er ansat i B.93 som rekrutteringschef. Et job han startede i 1. september 2021. Klubbens professionelle afdeling fortsatte sin investering i talentudviklingsmiljøet i klubben og ansatte i den forbindelse Karim, som kom fra Brøndby IF, hvor han var i en årrække.

Karim Bader stopper efter en god periode i klubben, hvor han har været er en vigtig brik for B.93 i den store sammenhæng, og dermed siger vi pænt farvel til Karim og held og lykke med fremtiden. Karim fortsætter nu som chefscout i FC Helsingør.

Grunden til jeg er i B.93
Da jeg i sommeren 2021 stoppede som scout i Brøndby, efter knap otte år, havde jeg et par gode snakke med sportschef Martin Møller Jensen, som jeg i øvrigt også kendte fra vores fælles arbejdstid i Brøndby, om at B.93 var på udkig efter at ansætte en rekrutteringschef til akademiet, som primært skulle have fokus på klubbens interne rekruttering.

Og vi fandt relativt hurtigt ud af sammen, at det var en spændende mulighed for begge parter, at jeg trådte ind i den rolle i B.93.

Så min rolle overordnet set var at skabe en fælles struktur på hvordan vi vurderer vores egne spillere ud fra potentiale, et øget fokus på vores positionsbeskrivelser og hvad en B.93 spiller skal indeholde af kompetencer på de forskellige pladser på banen.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det er helt klart arbejdsfælleskabet og de gode kollegaer på tværs af alle afdelinger. Fra akademi til 1. holdsstaben og børnefodboldsegmentet.

Der er så mange gode mennesker der lægger utroligt mange timer i denne her fantastiske klub, fordi folk brænder for B.93 og gerne vil være med til at hele tiden videreudvikle klubbens potentiale.

Min største oplevelse i B.93 regi
Den vil jeg sige, at jeg måske stadig har til gode, med tanke på at vi forhåbentlig tager skridtet op i 1. division til sommer. Det vil være en kæmpestor præstation og noget som jeg ved vil have stor betydning for alle i og omkring klubben. At være en del af det vil være min største oplevelse.

Men indtil da, så vil jeg sige at opleve vores 07 årgangs bedrifter, især i U15 pokalturneringen sidste år, hvor de slog både Lyngby og FCK på vej til finalen mod FC Nordsjælland, som de desværre tabte på straffespark, er min største oplevelse at følge med i og opleve frem til nu.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg er født på Rigshospitalet med dansk mor og jordansk far
2 … Jeg bor på Frederiksberg og har gjort det i 30 år
3 … Jeg er Liverpool fan,
4 … Jeg er svært glad for god mad
5 … Jeg har en stor interesse for whisky (oprindelse og historisk).

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.