Vælg en side

Ugens profil er Julie Falkebo Jensen (født 17. juni 2000) fra vores 1. seniortrup for kvinder.

 

Julie går i 3.G. på Gammel Hellerup Gymnasium, og fortæller at hendes familie er en stor del af hendes fodbold. Julies lillesøster har også spillet meget fodbold i B.93, moderen har været med i bestyrelsen for pigebold, Julies far er altid med på sidelinjen (også selvom kampene spilles i Jylland), har altid støttet hende meget i sin fodbold og altid været meget interesseret. Julie fortæller:

– Dette er helt klart også en stor grund til, at jeg kom godt igennem mit skadesforløb og er der hvor jeg er i dag med min fodbold.

Julie er nummer 111 i rækken af personligheder som vi har præsenteret siden marts 2017.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg er stor tilhænger af B.93’s fodboldmiljø og den måde vi gerne vil spille fodbold på. B.93 er en klub med meget engagerede trænere, som er med til at gøre det til et lærerigt og godt sted at være.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det jeg holder mest af ved B.93 er klubbens tro på hver enkelt spiller. Der er en stor tillid til hver enkelt spiller og de er ikke bange for at give hver enkelt spiller et stort ansvar. Dette er med til at man – som spiller – altid vil yde sit bedste og spille for sin klub.

Min største oplevelse i B.93 regi
Jeg har haft mange gode oplevelser og stunder i B.93. Jeg har været i Spanien og Sverige med holdet samt spillet utallige kampe over hele Danmark. Men jeg må indrømme, at min første træning med 1. kvindesenior holdet efter at have været skadet i næsten 12 måneder (korsbåndskade) var en super oplevelse, da det virkelig gik op for mig hvor meget jeg elsker at spille fodbold og at jeg ikke kan undvære det.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg er en fighter
2 … Jeg rev korsbåndet over for halvandet år siden, men er fit for fight igen
3 … Jeg har været assistenttræner for U14 Øst pigerne i B.93
4 … Jeg er konkurrencemenneske til fingerspidserne
5 … Jeg spiller højre back.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Tage Majland.