Vælg en side

Der er altid gode træninger i B.93.

Julie Børkop er født 23. marts 2007 og er et af vores største talenter i klubbens sprudlende ungdomsafdeling. Julie er startet på gymnasiet efter sommerferien på Team Danmark linjen, og hun spiller på vores dygtige U19 hold. Julie fortæller at hun bor sammen med min mor, far og storebror.

Julie har lige været med U16 landsholdet i Sverige, og var anfører i alle tre spillede kampe. Vi bad Julie om en udtalelse:

– At få lov til at spille på landsholdet for Danmark er noget helt specielt. Det er en stor ære og en helt fantastisk oplevelse og så at være anfører gør det lidt ekstra fedt.

– At være anfører kan godt sætte et lidt større pres på en, da man altid skal gå forrest og peppe de andre spillere op lige meget hvordan kampen går. Men det synes jeg bare er en fed opgave at kunne skabe noget ekstra gejst til holdet, slutter ugens profil.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg har altid spillet i FA 2000, men da de ikke havde licens valgte jeg og mange fra mit hold at skifte til B.93, da de har licens og ligger tæt på hvor jeg bor.

Det jeg holder mest af ved B.93
Jeg synes det er hyggeligt at der er en kiosk på banerne, med søde medarbejdere, og selvfølgelig at klubben har licens. Det er også værd at nævne at der altid er gode træninger i B.93.

Min største oplevelse i B.93 regi
Træningslejren i Spanien med pigesiden i 2023 var det største. Det var nogle fede træninger, med godt vejr og højt humør.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg er meget stor FCK-fan
2 … Da jeg startede til fodbold spillede jeg på et drengehold
3 … Jeg ELSKER mad
4 … Jeg startede til fodbold da jeg var fire år
5 … Min drømmebil er en Porsche.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra DBU-arkiv. På holdfoto ses Julie i bagerste række yderst til højre.