Vælg en side

Josephine Madsen er klubbens stærke keeper.

 

Ugens profil i “93’eren” er  vores stærke førstevalg på keeperposten hos vores succesfyldte 1. senior for kvinder Josephine Brøgger Madsen (født 1. marts 1999).

Josephine har haft et enkelt sabbattår, hvor hun har arbejdet i en børnehave og på et hospital. Hun var en af de heldige, som fik tilbudt en studieplads, og startede derfor på fysioterapeut studiet d. 2 september. Hun har en lillesøster, som er fire år yngre end dagens hovedperson, og Josephine er profil nr. 133 i den serie, som vi startede op i marts 2017.

Grunden til jeg er i B.93
Grunden til at jeg er flyttet til B.93 er at jeg savnede spilletid i min tidligere klub. Selvom træning er en vigtig del af ens udvikling så vil man også gerne spille kampe. Jeg fik heldigvis muligheden i B.93 og jeg fortryder bestemt ikke mit valg.

Det jeg holder mest af ved B.93
B.93 er en klub der for det første har lagt en masse arbejde i, at vi piger også får muligheden for at vise os frem på fodboldbanen. Jeg er rigtig glad for miljøet i B.93, da der er nogle gode muligheder for en god udvikling. Derudover så har pigerne på holdet en rigtig stor betydning for mig. Jeg elsker at komme til træning, da fællesskabet er helt unikt.

Min største oplevelse i B.93 regi
Min største oplevelse var da vi i Kval-ligaen slog FCN på Farum Park. En kamp hvor alle parter var nervøse, især fordi vi spillere kender hinanden på kryds og tværs af holdene. Det var en kamp som vi vandt 4-1 og som vil blive husket i lang tid.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg var markspiller til og med u12 hvor jeg et år også var topscorer.
2 … Jeg er en rigtig dårlig taber, specielt når det kommer til FIFA.
3 … Jeg har spillet 22 U-landsholdskampe.
4 … Min ynglingsserie er “Friends”.
5 … Jeg startede som lille på et drengehold, da der ikke var nogle pigehold.

Skrevet af Claus Vandborg.
Fotograf: Christian Midtgaard