Vælg en side

Jeg havde længe hørt godt om B.93.

Vi har valgt Jonas Ratzer, der er født 2. september 1990 og er 2 .divisionsholdets fysiske træner som profilen i 93’eren denne gang – og det er ikke tilfældigt. Jonas har vist sig at være en træner, som har tilført vores bedste herrehold en masse, og mange mener han er en af de dygtigste fysiske trænere i landet.

Når han ikke er sammen med gutterne fra B.93, bruger han tiden hjemme, hvor han er kæreste med Andrea, som han har to børn med: Vincent på 3,5 år og Saxo på 15 måneder. De bor ved vandet i Brøndby.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg havde længe hørt godt om B.93 og da muligheden bød sig for at få arbejde tilbage i august 2020 var det en nem beslutning.

Jeg startede i det små med fem timer om ugen og allerede dengang faldt jeg for B.93 og hvad hele organisation bød mig.

Nu har jeg både arbejdet på akademiet og på 1. Herresenior og gældende for begge steder er at man af omgivet af ambitiøse mennesker, der hver dag møder ind på arbejde for at gøre en forskel.

Dét og den unge, og ambitiøse, seniortrup som jeg arbejder med til daglig, er grunden til jeg hver dag glæder mig til at gå på arbejde.

Det jeg holder mest af ved B.93
For mig betyder processen meget, så det arbejde der bliver lagt mandag til fredag, uge efter uge, er en fed ting at være en del af.

Udover det oplever jeg et helt unikt sammenhold og en stor opbakning til projektet.

De magiske aftener på Østerbro Stadion vi senest har været vidner til, er gennemsyret af en bred og lokal tiltro om projektet.

Min største oplevelse i B.93 regi
Det må være 1-0 sejren over AaB i pokalturneringen. Det var en magisk aften og generelt en periode, hvor vi fik vist os frem mod den absolutte elite i dansk fodbold.

Fem ting I skal vide om mig
1 … jeg er født i Etiopien
2 … Jeg elsker al form for træning
3 … Jeg har en gigantisk (bokser) hund på to år
4 … Mit first touch er piv-elendigt
5 … Jeg er altid klar på en udfordring.

Skrevet af Claus Vandborg.
Fotos: Privat.