Vælg en side

Dagens profil er lidt af et 93-navn, nemlig Jørgen Christensen.

Jørgen Christensen (født 10. april 1958) var meget talentfuld og seriøs som ung. Han blev dog – ganske ufrivilligt – ramt af den frygtede bacille “langsomhed på banen”, og der sluttede hans fremtid som elitespiller.

Jørgens cv for B.93 er alligevel ganske seværdigt – det inkluderer bl.a. titler som træner og holdleder i ungdomsafdelingen, bestyrelsesmedlem, holdleder for DS-holdet og teamchef for divisionsholdet. Jørgen arbejder som adm. specialist hos BCM Road DK-DSV i Hedehusene, når han ikke tager sig af sine to dejlige drenge eller følger sit favorithold Chelsea. Han er en meget loyal mand – hvilket hans omgivelser ofte mærker. Jørgen har flere øgenavne, Sving og John Terry er blandt dem, forklaring på et af dem følger senere i teksten. Jørgen indtager en – meget fortjent – høj position i bestyrelsen for den famøse forening “De Gyldne”.

Grunden til jeg er i B.93
Det var Søren Hattens og hans bror Jens Carl, som gik et par klasser over mig på skolen fra Frederiksberg. Alle på skolen spillede i KB og FB så det ville jeg ikke, men de to 93’ere sagde til mig at jeg skulle prøve B.93. Det var sgu et godt forslag.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det var tiden på det gamle anlæg. Når man kom ind gennem porten. Det var noget særligt og når jeg tænker tilbage mødet med mange fantastiske mennesker – 93 blev en del af mit liv dengang.

Min største oplevelse i B.93 regi
Uha, den er svær. Jeg har haft mange oplevelser igennem tiden i B.93, men det største må være dengang jeg blev valgt til årets drengespiller og fik en flot pokal af Leif Holm (legendarisk leder, webred.).

Fem ting I skal vide om mig
1 … Har fulgt Chelsea FC siden 1970 – tager minimum tre gange til London pr. sæson for at se dem spille
2 … Bor i Valby og er far til to drenge, som ikke spiller fodbold
3…..Er fra den ‘”berygtede” årgang 58
4 … Er i bestyrelsen hos “De Gyldne” samt er i udvalget omkring Børge S. Christensens ungdomslegat for 93’ere
5 … Fik navnet “Sving” af min holdleder Torben Hansen efter en mindre god kamp på 4. senior mod Hvidovre. Torben mente jeg var skyld i tre mål. Det øgenavn vil altid hænge på mig i B.93.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.