Vælg en side

Trænergerningen fylder det meste af ugen.

Den valgte til 93’eren denne første mandag i november er Jeppe Baltser Mathiasen, som er født 30. november 1997. Jeppe er  idrætsstuderende ved Københavns Universitet, og er i gang med at skrive sin bachelor i øjeblikket, hvor Jeppe laver et projekt med sine U12’ere. Jeppe er cheftræner på U12 A, og han er med som assistent på U19 A fast en gang om ugen og når det ellers passer. Jeppe bor med sin kæreste på Østerbro.

Grunden til jeg er i B.93
For to år siden fik jeg en alvorlig knæskade i forbindelse med en fodboldkamp, hvilket medførte en lang periode efter operation med genoptræning og dermed ingen fodbold. En god studiekammerat var på daværende tidspunkt træner I B.93. Han fortalte om B.93’s mange kvaliteter, og overtalte mig til at komme til klubben som træner, mens jeg genoptrænede. Jeg har ikke spillet en fodboldkamp siden, da trænergerningen fylder det meste af ugen, og jeg er i dag godt tilfreds med den beslutning.

Det jeg holder mest af ved B.93
At vi sætter den enkelte spillers udvikling i centrum og at vi tør gøre tingene lidt anderledes, end man måske gør andre steder. Det giver helt sikkert vores spillere mere kant og frihed til at prøve nye ting af.

Min største oplevelse i B.93 regi
Der er heldigvis rigtig mange at vælge imellem, men jeg må nok gå med et U11-stævne i foråret med mine 2012’ere i England, hvor drengene fik lov til at spille imod Chelsea, Arsenal og Liverpool. Vores modstandere havde fire-fem trænere, fysioterapeuter og Chelsea havde tilmed en live-analytiker til kampen. Det var en fed oplevelse at se drengene spille lige op med sådan et setup, og tilmed slå Liverpool!

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg holder med AFC Wimbledon
2 … Jeg kaldes for “net-mesteren” i Padel-centrene
3 … Jeg nåede hele vejen til 3. division med mindre teknik, meget fart ;)
4 … Jeg fik min fodboldopvækst i Bagsværd Boldklub, som stadig står mit hjerte meget nær
5 … Jeg er meget dårlig til at sidde eller stå stille.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra privatarkiv.