Vælg en side

Jens er til fest og farver.

 

Det er ikke tilfældigt, at Jens Stahlhut (født 10. oktober 1955) er valgt til at være ugens profil i netop denne uge. Han er nemlig trofast deltager til de arrangementer “De Gyldne” holder, og de har jo komsammen fredag aften i klubben. Jens jobbede i B.93 i en periode (han blev tilkendt flex-løn grundet en blodprop i 2010). Nu arbejder han på et plejehjem i aktivitetsafdelingen, hvor han opmuntrer beboerne til en god livskvalitet. Det job er sat til 10 timer om ugen.
Han er en farverig person, og en af klubbens mest trofaste fans. Han har en lillebror (Peter) som er fra den berygtede 58-årgang – jeg mener ikke nogen af dem nåede at slå igennem på elitefronten. Jens er en kendt person på Østerbro i de “indre kredse” – forstå det ret – og hjælper på 10. år med på Østerbro Stadion ved hjemmekampene. Jens er en fin og venlig fyr.

Grunden til jeg er i B.93
Min far spillede i klubben i 40’erne, så det var jo oplagt at Peter og jeg skulle spille i B.93. Jeg blev meldt ind i 63. Husker min træner Paul Zølck – det var som puslinge-spiller. Husker også Leif Holm, Onkel Ejnar, og ikke mindst Knud P.

Det jeg holder mest af ved B.93
Har altid været glad for at komme i B.93 og på Østerbro Stadion, da der er så mange venlig og flinke fyre. Som det var dejligt at spille med – folk som Ib Møller, Ole Rojas, John Verner og Dennis Brooker. Har stærke minder om tiden på det gamle anlæg.

Der er bare en god ånd i klubben, og så vil jeg lige fortælle at jeg har levet 90% af mit liv på Østerbro. For øvrigt tog jeg til Sverige efter studentereksamen og spillede. Den historie får I en anden gang.

Min største oplevelse i B.93 regi
Det er/var at se Jens Kolding spille – han er min favoritspiller. Han kunne lave de mest utrolige ting. Det første seniorhold han var på, var fuld af store personligheder, men han er min favoritspiller.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Er et naturmenneske og medlem af Naturfredningsforeningen
2 … Elsker sport, og især fodbold
3 … Har altid godt kunne lide Liverpool. Pasningsspillet var perfekt. Kunne senere kaste min kærlighed på Manchester United, men jeg ved Liverpool er mit favorithold
4 … Jeg er til fest og farver – er livsnyder. Gider ikke dobbeltmoral og kedelige mennesker.
5 … Spiller billiard og skak. Har spiller i “Østerbro Skakklub” på Rosenvængets Allé. Skulle nok have dyrket det mere, men det kan man jo altid sige. Jeg kunne nok have drevet det til mere.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.