Vælg en side

B.93 er en god social klub.

Jens Kampmann er født 30. marts 1937, er tidligere virksomhedsleder, politiker og minister. Jens Kampmann er søn af tidligere statsminister Viggo Kampmann og blev i lighed med sin far student og efterfølgende cand.polit. fra Københavns Universitet. Han er gift med Lis Oldenborg Pedersen.

Jens afløste overraskende John Andreasen som formand i B.93, hvor han sad fra 1983 til 1986. Jens huskes som en dygtig og begavet formand – gemytlig og sjov, men med et meget travlt program, hvilket var grunden til han måtte gå “før tid” fra klubbens ledelse. Skribenten (CV) sad som spillerrepræsentant i hovedbestyrelsen i de år, og havde et godt indtryk af Jens som menneske.

Jens blev æresmedlem nummer 25 for B.93 i foråret, og der afslørede han at han stadig har talegaverne i behold.

Grunden til jeg er i B.93
Startede med tennis på motionsplan. Jeg meldte mig ind i klubben på grund af hallen. Jeg fik en opfordring fra den daværende ledelse om at gå i ledelsen. Det var fint, men det var anderledes end professionelle bestyrelser. Havde jo siddet i mange bestyrelser, men ikke nogen som i B.93 – der var det meget socialt præget – på godt og ondt.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det er det sociale samvær. Man fik gode kontakter i en dejlig forening/klub. B.93 er en god social klub.

Min største oplevelse i B.93 regi
Opførelse af den nye hal. Det var nødvendigt at få en ny hal, men det store arbejde var økonomien. Det var fortrinligt som kommunen støttede os hele vejen igennem, når andre ikke levede op til det de lovede os.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Har fire børn i det første ægteskab og to i det andet. Har kastet 11 børnebørn af sig og et oldebarn
2 … Opholder mig på Møn om sommeren – med fire familier, der også bor der. En af dem er Rikke. og hun er af datter af det tidligere bestyrelsesmedlem Jens Helsted, som var var ugens profil i 93’eren 29. januar 2018
3 … Er trist over at B.93 ikke er placeret højere i dansk fodbold med deres bedste hold
4 … Startede med at spille fodbold i HIK og var også på diverse gymnasiehold. Jeg spillede højre half, og var en ganske god fodboldspiller
5 … Pengene har for stor en rolle i dansk fodbold. Det vil jeg gerne have med i min optræden her i “93 `eren”.

Skrevet af Claus Vandborg
Topfoto: Klaus B. Johansen. Portrætfoto fra B.93 arkivet.