Vælg en side

Jazmin elsker fodbold og B.93.

 

Ugens profil hedder Jazmin Sarah Issa Schultz-Petersen (født 7. september 2003). Hun går i 1.G på Gefion Gymnasium på Team Copenhagen linjen. Jazmin spiller kant og nogle gange angriber på U18 DM holdet. Hun fortæller, at hendes familie består af sin mor, far og halvstoresøster, Hendes mor og far er skilt.

Jeg fik hende anbefalet som ugens profil af sportschef Lars Møller. Han fortalte at Jazmin er meget seriøs, og hun har været med omkring de forskellige U-landshold. Lars har store forventninger til dagens profil, som er en positiv person, og en god B.93 ‘er. Hun er for øvrigt profil nummer 145 i rækken af klubpersonligheder.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg har spillet her i B.93 siden F.A. Købehavn blev til B.93 og det er ca. syv år siden. Syv år lyder som meget, men jeg har aldrig været træt af at være her. Det er min barndomsklub.

Det jeg holder mest af ved B.93
B.93 er en rigtig god klub, med et fint udviklingsmiljø gennem alle ungdomsholdene og helt op til senior. Lige siden jeg startede i B.93 så har der altid været et stort fokus på kvindeafdelingen, hvilket kun kommer til at blive større de næste par år. Vi har næsten de samme spilleprincipper igennem hele pigeafdelingen, hvilket har gjort det nemmere at rykke op igennem årene, jeg har været der.

Der har altid været plads til at udvikle sig på de ting, man er god til og specielt også dem man er mindre god til. Det sociale på de forskellige årgange jeg har været på har også en kæmpe betydning for, at jeg holder af B.93, da det er de piger der gør det fedt at være til træning, sammen med nogle gode trænere.

Min største oplevelse i B.93 regi
En af mine største oplevelser var nok da jeg spillede min første pokalfinale helt tilbage på U13-holdet. Den anden var helt klart da vi skulle til Madrid og spille turnering imod nogle af de bedste hold i verden på vores årgang, fx Barcelona og Manchester City, Vi endte på sidstepladsen, men det var stadig en mega fed oplevelse

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg startede til fodbold da jeg var fem år i BK Skjold, hvor jeg spillede med drenge. Helt indtil første år på U16. Der valgte jeg så at stoppe i BK Skjold, men jeg har næsten altid spillet i en pigeklub ved siden af, inklusive B.93
2 … Jeg bor her på Østerbro, hvilket gør at jeg føler jeg har et specielt bånd til klubben, da jeg også er en af de få “Østerbro’ere”, der spiller på mit hold.
3 … Jeg har næsten altid spillet angriber/kant. Da jeg var omkring de 12 år, så havde jeg en periode hvor jeg spillede midtbane og midterforsvar.
4 … Jeg har stået på mål for U16 landsholdet i en enkelt kamp i april måned. Hvilket var min tredje landskamp.
5 … Fodbold har altid interesseret mig. Jeg elsker at se det i virkeligheden og i fjernsynet. Der har aldrig været en anden sport i mit liv end fodbold.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Tage Majland.