Vælg en side

B.93 is a very welcoming club.

I denne version af 93’eren har vi valgt James McIlroy, der er født 28. juli 2005, og som I kan se har James besvaret på engelsk, så undertegnede har gravet sine gamle engelsk kundskaber frem – fra dengang jeg var lærer – og oversat svarene på de spørgsmål James fik.

James er 17 år gammel og har en bror ved navn Joe – som er to år ældre end lillebror. Joe spiller også sin fodbold i B.93. Grunden til James bor i Danmark, er at hans forældre arbejder på den Internationale skole, samt det faktum at Danmark virkede som et godt sted at bo for familien. Planen er de flytter tilbage til England snart, så dette bliver en form for farvel til dagens udvalgte.

Grunden til du er i B.93
Jeg valgte at spille fodbold i B.93, fordi det lå tæt på vores hjem på Østerbro. Udover det var det en klub, som tog godt mod mig, da jeg gik til prøvetræning i 2016.

Why did you pick B.93 to be the club for you?
I chose to play for B.93 because it is very close to where I live in Østerbro. It also felt like the most welcoming club right from the start, when I “tried out” in 2016.

Hvad er det bedste ved B.93?
Det jeg bedst kan lide ved B.93, er miljøet og de mål klubben har sat sig. B.93 er en klub som byder en velkommen. Udover det fodbold på et meget højt niveau som spilles i klubben. Det skal også nævne sat der er en stor gensidig respekt for alle.

What do you like about B.93, and the club(s) you played in before B.93?
My favorite thing about B.93 is the environment, and goals the club has. B.93 is a very welcoming club that values the high level of football –  that is played throughout the club, aswell as the respect everyone has for eachother.

Hvad er din største oplevelse i B.93?
Det bedste har været vores U19 tur til Portugal i november. Det gav os en stor mulighed for at spille fodbold på højeste ungdomsplan, og vi nåede til semifinalen og slog Liverpool på vejen.

What is your greatest experience in B.93?
The best time I have had throughout my time at B.93 is the U19 trip to Portugal in November. It was a good chance to show that we can compete at the highest level of youth football as we got to the semi finals and beat big teams like Liverpool along the way.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg er fan af Manchester United
2 … Jeg producerer musik
3 … Jeg har boet i Japan og Thailand
4 … Jeg spiller golf og tennis
5 … Hans Duelund er ikke helt vild med, at jeg er fan af Man United, men det må han leve med.

Five things you dont know about me
1 … I am a Manchester United fan
2 … I produce music
3 … I have lived in Japan and Thailand
4 … Other sports I play are golf and tennis
5 … Hans Duelund doesnt like that I support Man United, but he has to live with it… :-) !

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Kim Gudmand.