Vælg en side

Det er en kæmpe fornøjelse, at være en del af klubben.

 

Denne gang har vi Jacob Østerberg, født 18. november 1994, som ugens profil i 93’eren. Til dagligt arbejder han i Københavns Politi. Jacob har været træner i B.93 de sidste tre år, senest som assistent på U15 under Christian Piltoft. Efter nytår tiltrådte Jacob som cheftræner for vores U12 hold. Det skal blive spændende at følge Jacobs arbejde med vores talenter i den kommende periode. Profilens fulde navn er Jacob Hannibal Østerberg, men han bruger sjældent mellemnavnet. Jacob er nr. 207 i rækken af klubpersonligheder, som vi har præsenteret siden det startede i marts 2017. Den vågne læser har noteret at Jacob lige har haft en video på vores hjemmeside med træning, til stor inspiration for vores unge talenter.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg kom til B.93 for tre år siden, da jeg gerne ville arbejde med ungdomsfodbold på et højere niveau end hvor jeg kom fra. Jeg havde hørt rigtig godt om B.93 – deres måde, at arbejde med, og udvikle unge spille. Klubbens arbejde med spillerne har udviklet sig siden jeg startede, og det er en kæmpe fornøjelse at være en del af klubben.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det fedeste ved at være i 93, er at følge den udvikling som spillerne gennemgår over tid. Det er altid en fornøjelse at følge den udvikling de spillere man arbejder med eller har arbejdet med tager. Det er en kæmpe drivkraft at arbejde med nogle spillere, der brænder så meget for fodbolden, som spillerne i B.93 gør.

Derudover er det dejligt, at man som (relativt) ung træner kan drage erfaringer fra personer, der har været i fodboldverdenen en del længere tid end jeg har. Fællesskabet på trænerkontoret synes jeg er helt unikt. Her bliver der diskuteret alt indenfor fodbold, samtidig med at vi har det kanon godt med hinanden.

Det her med at kunne dele erfaringer og lignende med hinanden, tror jeg er utroligt vigtigt, og er også med til at udvikle os som trænere. Det er fedt at være træner i 93, da klubben også har et fokus på, at trænerne skal have mulighed for at udvikle sig og blive udfordret.

Min største oplevelse i B.93
Den havde jeg for kort tid siden. Vi (årgang 2006) skulle møde Brøndby i pokalen, som er voldsomt dygtige på årgangen. Vi har det svært den første del af kampen, og er bagud 1-3 i pausen. Efter pausen spiller vi noget af det flotteste fodbold jeg har set, og får fightet os tilbage i kampen. Vi kommer på 4-4 og Brøndby scorer til 4-5 til allersidst. Den var meget svær at sluge, men jeg var vildt imponeret og stolt over drengene efter kampen.

Fem ting I skal vide om mig
1… Jeg er stor fan af Tottenham og Brøndby. Begge hold går hele vejen i år
2 … Jeg kommer oprindeligt fra Birkerød
3 … Jeg er konkurrencemenneske, og er ikke god til at tabe
4 … Må nok erkende, at jeg er bedre som træner end som fodboldspiller
5 … Min favoritspiller er helt klart Sandro der spillede i Tottenham for nogle år siden. Fantastisk spiller.

Skrevet af Claus Vandborg.
‘Foto af Claus Vandborg.